![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я мав мій ноутбук Toshiba M45 майже 2 роки, і це було добре до цих пір. Вчора я почав мій ноутбук як зазвичай, і ввійти в систему через екран Логін XP, але після мого робочого столу були завантажені, і я намагався відкрити Internet Explorer, все це просто завмер, і мені довелося робити утримуйте кнопку живлення до отримання його відключити. Я намагалася знову кілька разів, і те ж саме відбулося (він заморозив кожен раз, коли я спробував виконати команду на робочому столі). Крім того, після першого разу, чомусь мій робочий стіл змінилося з моєю картиною, щоб повідомлення про помилку сказав, що "активний робочий стіл відключений". Сьогодні вранці я вирішив спробувати знову, але цього разу щось набагато більш серйозне сталося: після первинного завантаження Toshiba-екран (до екрану завантаження Windows XP), в командному рядку підійшов кажу "Операційна система не знайдена" разом з деякими іншими речами, і він не піде далі. Я жорстка закрили і спробував знову, але цього разу, після початкового екрану Toshiba, екран просто пішли чорні і навіть не відображати будь-білий повідомленні командування. Я перевірив в BIOS і виявляє жорсткий диск, але я справді не знаю, що робити тут. Будь ласка, допоможіть = \ Спасибі, Dan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить як файли Windows пошкоджені.
| |||
| |||
| Dave -- Боявся, що у нього будуть для цього ... мій ноутбук прийшла з попередньо встановленою XP, це значить мені доведеться купувати новий XP CD? І якщо це так, чи буде мій жорсткий диск і всі мої файли не втратять потім? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи отримали ви відновлення диска з системою?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Жорсткий диск або Windows? PC Wont Boot правильно і застряг в безперервному LOOP! | soupdragon1973 | Операційні системи Windows | 12 | 7 листопада 2009 09:00 |
| Чорний екран при завантаженні | Weg | Операційні системи Windows | 1 | 28 жовтня 2009 11:56 |
| Чорний екран під час Першої Boot Up але здатних чудово працюють в процесі перезавантаження | yiting141 | Операційні системи Windows | 0 | 14 вересня 2009 05:22 |
| Windows XP не завантажується, навіть в безпечному режимі - Hard Drive вина | політичні | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 27 | 4 вересня 2008 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |