![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Man ir Windows 2003 Server izveidots kā domēna kontrolieris ar apmēram 10 Windows XP klientiem. Problēma ir tāda, programmatūras uzstādīšana uz GPO netiek piemēroti pie klienta mašīnas. Es esmu mēģinājis veikt GPUpdate un GPupdate / spēka funkciju, taču bez rezultātiem. Administrative Templates tiek piemēroti, piemēram, ierobežotu piekļuvi kontroles panelis uc Any ideas guys? Pateicamies par Jūsu laiku un sadarbību. Jon. C |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Pārinstalēt Windows XP Professional? Windows XP uzstādīšana ir bojāts!? | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 11 | 17 augusts 2009 12:17 |
| Windows Business Server for 60 Clients | dragon | General Hardware Čats | 8 | 22 februāris 2009 12:53 |
| Programmatūras instalācijas problēmas | sparky33 | General Software Čats | 6 | 27 novembris 2007 11:47 |
| Windows xp uzstādīšana | pernellwhittaker | Windows Operating Systems | 1 | 26 septembris 2007 08:15 |
| Palīdzēt ar uzstādīšanu printera draiveri programmatūra | csfloyd | Multimedia & Kodekus | 3 | 11 augusts 2007 12:32 |
| Thread Tools | |
| |