mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP klienti nevar pacelt GPO programmatūras instalēšanas uzstādījumus

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 20, 2008, 02:33
Loceklis

Default Windows XP klienti nevar pacelt GPO programmatūras instalēšanas uzstādījumus

Hi there,

Man ir Windows 2003 Server izveidots kā domēna kontrolieris ar apmēram 10 Windows XP klientiem. Problēma ir tāda, programmatūras uzstādīšana uz GPO netiek piemēroti pie klienta mašīnas. Es esmu mēģinājis veikt GPUpdate un GPupdate / spēka funkciju, taču bez rezultātiem. Administrative Templates tiek piemēroti, piemēram, ierobežotu piekļuvi kontroles panelis uc

Any ideas guys?

Pateicamies par Jūsu laiku un sadarbību.

Jon. C
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Pārinstalēt Windows XP Professional? Windows XP uzstādīšana ir bojāts!? LegendaryFire Windows Operating Systems 11 17 augusts 2009 12:17
Windows Business Server for 60 Clients dragon General Hardware Čats 8 22 februāris 2009 12:53
Programmatūras instalācijas problēmas sparky33 General Software Čats 6 27 novembris 2007 11:47
Windows xp uzstādīšana pernellwhittaker Windows Operating Systems 1 26 septembris 2007 08:15
Palīdzēt ar uzstādīšanu printera draiveri programmatūra csfloyd Multimedia & Kodekus 3 11 augusts 2007 12:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.