![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Chci vědět, jestli existují jiné způsoby, jak Přizpůsobení vzhledu Windows XP. Téma barvy jsou pouze defauly, olivově zelené a stříbrné. V současné době jsem za stříbrné, které si myslím vypadá opravdu dobře, ale bude černá nebo jiné barvy. Také, jak jinak může být upraven vzhled? cheers for any help! : D |
|
| |||
| |||
| Hledání on-line na "motivy Windows XP", najdete spoustu. Také pozor na téma oficiální MS Royale. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohl bys check out Stardock Však není zadarmo
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Byl jsem také hledal tyto:) Im ale neplatí. Zadarmo vítězství ![]() XP by měla mít větší výběr ve vzhledu volby tak jako tak. Jako téma pro každou barvu, jako. |
|
| |||
| |||
| Pozn.: Nesnažil tyto ven, takže buďte opatrní (hrát poker na mo) VistaXP v2 VS Universal Vista Inspirat
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ^ Moc se mi líbí ty. Vypadají sladké. Thanks mate:) Neptal jsem se na tyto, ale rád, že 'ComputerWorlds' se toto vlákno nyní. * jde ke stažení * |
|
| |||
| |||
| Citace:
BLACK. : D jen to, co jsem chtěl ![]() ![]() ![]() Nazdraví mate |
|
| |||
| |||
| Já osobně nic jiného pak použijte některý z níže uvedených, to přichází od někoho, kdo používá strávit hodiny denně na tvorbu svých starých xp vypadat pěkně ![]() Stáhněte si 30 denní zkušební verze: http://www.tuneup-software.co.uk/pro...eup-utilities/ Vyhledávání v systému Windows 1000 na témata, přihlaste se uvádí, boot obrazovky, ikony apod. v balení: http://www.belchfire.net/ Or check out těchto AlienWare, 'XP / Vista' kompatibilní témata: http://www.alienware.com/community/a...manager.aspxIf Potřebujete rychle demo, jak instalovat témata, přihlaste se uvádí, boot obrazovky apod. Při použití Tuneup utility 2009 pak im Určitě mohu typu až rychlý průvodce v žádném okamžiku Ale jeho všechny pěkně úžinu kupředu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7, Windows Movie Maker přestal pracovat! | xactly | Obecné Software Chat | 7 | 15.listopadu 2009 15:33 |
| Přeinstalace systému Windows XP Professional? Instalace Windows XP je poškozen? | LegendaryFire | Operační systémy Windows | 11 | 17. srpna 2009 12:17 |
| Náhlé Vzhled Velmi nízká Signal Fault. | Garigoun | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 11. srpna 2009 20:57 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Vzhled a motivy, barva panelu atd. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 9 | 9. září 2007 07:44 |
| Thread Nástroje | |
| |