![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλω να ξέρω αν υπάρχουν άλλοι τρόποι για την προσαρμογή των xp την εμφάνιση των παραθύρων. Τα χρώματα είναι θέμα μόνο defauly, πράσινο της ελιάς και ασήμι. Είμαι χρησιμοποιεί προς το παρόν ασήμι που νομίζω ότι φαίνεται πραγματικά καλό, αλλά θα ήταν μαύρο ή άλλα χρώματα. Επίσης, πώς αλλιώς μπορεί η εμφάνιση να τροποποιηθεί; «ζήτω» για οποιαδήποτε βοήθεια! : D |
|
| |||
| |||
| Online αναζήτησης για "θέματα τα Windows XP", θα βρείτε πολλά. Επίσης, προσέξτε για την επίσημη ΚΜ θέμα Royale. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να ελέγξετε έξω Stardock Αν και δεν είναι δωρεάν
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Ήμουν επίσης ψάχνει για αυτά:) Im δεν πληρώνουν όμως. Freebies είναι μια νίκη ![]() XP θα έπρεπε να έχει περισσότερα για να επιλέξετε από τις επιλογές στην εμφάνιση έτσι κι αλλιώς. Όπως ένα θέμα για το κάθε χρώμα, όπως. |
|
| |||
| |||
| Σημείωση: δεν προσπάθησε αυτές καθορίζονται έτσι να είστε προσεκτικοί (παίζοντας πόκερ στο mo) VistaXP v2 VS Universal Vista Inspirat
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| ^ I really like αυτές. Φαίνονται γλυκό. Thanks mate:) δεν ζήτησα για αυτές, αλλά χαρούμενος "ComputerWorlds 'αυτό το νήμα που τώρα. * πάει να κατεβάσετε * |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
BLACK. : D ακριβώς αυτό που ήθελα ![]() ![]() ![]() Cheers mate |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά, δεν χρησιμοποιούν άλλες τότε οποιοδήποτε από τα κάτω, αυτό που προέρχονται από κάποιον που χρησιμοποιούνται για να περνούν ώρες την ημέρα, σχετικά με την παλαιά του xp εξετάσουμε πολύ ![]() Κατεβάστε την δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών: http://www.tuneup-software.co.uk/pro...eup-utilities/ Αναζήτηση της το 1000 παραθύρων θέματα, συνδεθείτε με οθόνες, οθόνες εκκίνησης, εικονίδιο κτλ σε συσκευασίες: http://www.belchfire.net/ Ή δείτε αυτά AlienWare, «XP / Vista" συμβατές θέματα: http://www.alienware.com/community/a...manager.aspxIf χρειάζεστε μια γρήγορη επίδειξη για το πώς να εγκαταστήσετε θέματα, συνδεθείτε με οθόνες, οθόνες εκκίνησης κτλ, όταν χρησιμοποιεί το TuneUp Utilities 2009 im τότε σίγουρος ότι μπορεί να πληκτρολογήσει ένα γρήγορο οδηγό σε καμία περίπτωση δεν Αλλά όλα αρκετά στενό του προς τα εμπρός. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows 7? Το Windows Movie Maker έπαψε να λειτουργεί! | xactly | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 15 Νοεμβρίου 2009 15:33 |
| Επανεγκατάσταση των Windows XP Professional; Εγκατάσταση των Windows XP είναι κατεστραμμένα!; | LegendaryFire | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 17 Αυγ 2009 12:17 |
| Αιφνίδια εμφάνιση του Πολύ Χαμηλή Signal πταίσμα. | Garigoun | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 11 Αυγ 2009 20:57 |
| Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista | Bubba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 27 Μαΐου 2009 08:22 |
| Θέματα και εμφάνιση, το χρώμα των εργασιών κλπ. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 07:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |