![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim znati ako postoje neki drugi načini ugađanja izgled Windowsa XP. Tema boje su samo defauly, maslinasto zelena i srebrna. Ja sam momentalno koristeći srebra koji mislim da izgleda stvarno dobro, ali bi crni ili druge boje. Također, kako drugi ne može se mijenjati izgled? klicati za bilo kakvu pomoć! : D |
|
| |||
| |||
| Pretraživanje on-line za "Windowsi XP teme", youll 'naći dosta. Također pazi za službeni MS Royale temu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete provjeriti Stardock Nije besplatno ipak
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Također sam bio obličje za ove:) Im ne plaća ipak. Freebies su pobijediti ![]() XP trebao imati je izabrati više od u izgledu opcije ionako. Kao temu za svaku boju, kao što je. |
|
| |||
| |||
| Napomena: nije isprobajte ove out stoga budite oprezni (igrati poker na MO) VistaXP v2 VS Universal Vista Inspirat
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| ^ Volim te. Oni izgledaju slatko. Hvala mat u šahu:) Nisam pitati za te, ali veseli 'ComputerWorlds' made this thread now. * ide u download * |
|
| |||
| |||
| Quote:
Crno. : D samo ono što sam htio ![]() ![]() ![]() Cheers mate |
|
| |||
| |||
| Ja osobno ništa drugo onda koristiti bilo koju od dolje, ovaj dolazak od nekoga tko koristi za potrošnju sata na dan na tome da njegov stari XP izgledaju prilično ![]() Download 30 dana trial verzija: http://www.tuneup-software.co.uk/pro...eup-utilities/ Traži 1000-tih tema prozora, log in screen, boot screen, ikone oblozi itd. na: http://www.belchfire.net/ Ili, check out ove AlienWare 'Xp / Vista' kompatibilne temama: http://www.alienware.com/community/a...manager.aspxIf potreban vam je Quick pokaz o tome kako instalirati teme, log in screen, boot screens etc kada koristite Tuneup Utilities 2009 i onda im svakako može upisati najviše brzi vodič ni u kojem trenutku No, njegova sve prilično tijesan naprijed. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7; Windows Movie Maker je zaustavljen rad! | xactly | Općenito Software Chat | 7 | 15 studeni 2009 15:33 |
| Ponovnom instaliranju sustava Windows XP Professional? Instalacija Windows XP je oštećen! | LegendaryFire | Windows Operating Systems | 11 | 17. kolovoz 2009 12:17 |
| Sudden Pojava Very Low Signal kvara. | Garigoun | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 11. kolovoz 2009 20:57 |
| Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista | Bubba | Windows Operating Systems | 4 | 27. svibanj 2009 08:22 |
| Izgled i teme, boja traci itd. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 9 | 9. rujna 2007 07:44 |
| Thread Tools | |
| |