![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желим да знам да ли постоје други начини Прилагођавање изгледа Уиндоус КСП. Тема боје су само дефаулы, маслинасто зеленој и сребрној боји. Ја сам тренутно помоћу сребра које мислим изгледа заиста добро, али би црна или друге боје. Такође, како други не може бити промењен изглед? навија за сваку помоћ! : Д |
|
| |||
| |||
| Трагање за мрежи "оперативног система Уиндоус КСП тема", наћи ћете доста. Такође, чувајте се званични МС Ројал тему. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да проверите Стардоцк Мада није бесплатан
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Такође сам био у потрази за овим:) Иако им не плаћа. Фреебиес се победи ![]() КСП би имали више да бирају у сваком случају појаве опције. Као тему за сваку боју, као. |
|
| |||
| |||
| Напомена: није пробајте ове ван па зато будите пажљиви (игра покер у Мо) ВистаКСП в2 ВС Универзални Инспират Видик
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ^ Волим те. Они изгледају слатко. Хвала друг:) Нисам тражила за ове, али драго 'ЦомпутерУорлдс' је сада нит. * иде за преузимање * |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Црно. : Д само оно што сам желео ![]() ![]() ![]() Цхеерс мате |
|
| |||
| |||
| Ја лично ништа друго онда користите било коју од доле, овај долазак од некога ко користи за потрошњу часа на дан на томе да његов стари КСП изгледају прилично ![]() Доунлоад 30 дана триал верзија: хттп://ууу.тунеуп-софтуаре.цо.ук/про...еуп-утилитиес/ Тражи 1000-тих тема прозора, лог ин сцреен, боот сцреен, иконе облози итд на: хттп://ууу.белцхфире.нет/ Или, цхецк оут ове АлиенУаре 'Ксп / Виста' компатибилне темама: хттп://ууу.алиенуаре.цом/цоммуниты/а...манагер.аспксИф потребан вам је Куицк приказ о томе како да инсталирате теме, лог ин сцреен, боот сцреенс етц када користите Тунеуп Утилитиес 2009 и онда им свакако може уписати највише брзи водич ни у ком тренутку Али, све је прилично уска напред. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уиндоус 7, програм Уиндоус Мовие Макер је престао Рад! | ксацтлы | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 15. новембар 2009 15:33 |
| Поново инсталирате систем Уиндоус КСП Профессионал? Инсталација Уиндоус КСП је оштећен! | ЛегендарыФире | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 11 | 17 аугуст 2009 12:17 |
| Судден Појава Веры Лоу Сигнал квара. | Гаригоун | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 11 аугуст 2009 20:57 |
| Сервисни пакет 2 за Уиндоус Сервер 2008 и Уиндоус Виста | Буббле | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 27 мај 2009 08:22 |
| Изглед и теме, боја траци итд | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 9 | 9. септембра 2007 07:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |