![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу знати, чи є інші способи налаштування появи Windows XP. Тема квітів тільки defauly, оливковий зелений і срібло. В даний час я використанні срібла, який я думаю, виглядає дуже добре, але буде чорного або іншого кольору. Крім того, як ще може бути змінений поява? Cheers за будь-яку допомогу! : D |
|
| |||
| |||
| Пошук в Інтернеті "Windows XP тем", ви зможете знайти безліч. Також зверніть увагу на офіційну тему MS Рояль ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете перевірити Stardock Чи не безкоштовна, хоча
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я також був у пошуках цих:) Їм не платять, хоча. Freebies є перемоги ![]() XP повинна була більше на вибір в будь-якому випадку поява посилань. Як тема для кожного кольору, наприклад,. |
|
| |||
| |||
| Примітка: не пробував ці поза так що будьте уважні (грати в покер на MO) VistaXP v2 В.С. Загальна Vista Inspirat
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| ^ Мені дуже подобається цим. Вони дивляться солодкі. Завдяки Мати:) Я не прошу про це, але заради 'ComputerWorlds "Зроблено цій темі зараз. * Йде завантажити * |
|
| |||
| |||
| Цитата:
BLACK. : D тільки те, що я хотів ![]() ![]() ![]() Cheers Mate |
|
| |||
| |||
| Особисто я використовую не що інше, то будь-яка з нижче, це Виходячи з тих, хто використовував годин на день ухвалення свого старого XP виглядаєш ![]() Завантажити версію 30 днів судового розгляду: http://www.tuneup-software.co.uk/pro...eup-utilities/ Пошук в 1000-х вікон тим, увійдіть в екран, завантажувальні екрани, ікони і т.д. В упаковці: http://www.belchfire.net/ Або перевірити ці Alienware, "XP / Vista сумісні темами: http://www.alienware.com/community/a...manager.aspxIf Вам потрібно швидко демо про те, як встановити теми, увійдіть в екран, завантажувальний екран і т.д. При використанні TuneUp Utilities 2009 то я впевнений, їм можна ввести до коротке керівництво в одну мить Але його все досить протоку вперед. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 7, Windows Movie Maker перестала працювати! | xactly | General Software чат | 7 | 15 листопада 2009 15:33 |
| При перевстановлення Windows XP Professional? Пошкоджений є установка Windows XP!? | LegendaryFire | Операційні системи Windows | 11 | 17 серпня 2009 12:17 |
| Раптова поява дуже слабкий сигнал несправності. | Garigoun | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 11 серпня 2009 20:57 |
| Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista | Bubba | Операційні системи Windows | 4 | 27 травня 2009 08:22 |
| Зовнішній вигляд і теми, колір панелі завдань і т.д. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 9 | 9 вересня 2007 07:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |