![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Valaki hallott róla. Is it safe, a kutatás Van egy csomó vegyes véleménye, s itt visszaigazolással. Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soha nem hallottam róla, mi az exacly?
| |||
| |||
| Hallottam, hogy csak egy béna változat-ból kilátás? |
|
| |||
| |||
| Úgy nézett ki, mint hogy a képernyőn lövéseket. Lenne, mint egy disznó resorce a kilátás? És Ön szerint érdemes kipróbálni, vagy távol marad meg? Nagyon köszönöm, MPenney |
|
| |||
| |||
| Így azután a Google, hogy feltörve darabokra XP és elérhető torrent. Valószínűleg már minden biztonsági lyukakat. Akárhogy is, hogy az illegális és a vitát nem lehet itt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ikon nem jelenik meg a Windows XP Black Edition | CompSpud | A Windows operációs rendszerek | 0 | 15. június 2009 05:06 |
| Nyitva mail port 25, Windows Server 2003 R2 Standard Edition | TheDihDah | A Windows operációs rendszerek | 1 | 29. május 2009 05:16 |
| Windows Vista Black Edition Színséma For XP | Gurbir | A Windows operációs rendszerek | 11 | 12. május 2008 09:58 |
| "Microsoft Windows XP Media központ kiadás 2005-ben" | gregfm | General Chat szoftver | 2 | 23. november 2006 06:44 |
| Téma eszközök | |
| |