![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar kas nors girdėjote apie tai. Ar saugu į mokslinius tyrimus aš mišrių apžvalgos aikštelė ir atėjo čia patvirtinimą. Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekada girdėjote apie tai, kas tai exacly?
| |||
| |||
| Aš girdėjau jos tiesiog nevykęs versija Vista? |
|
| |||
| |||
| Atrodė, kad iš ekrano nuotraukų. Ar būtų kiek resorce šernas, kaip Vista? Ir, Jūsų nuomone, verta išbandyti ir ar buvimo toli nuo jo? Many thanks, MPenney |
|
| |||
| |||
| Taigi, po "Google nic nie hacked į gabalus XP ir prieinama per torrent. Turbūt visi saugumo skylės rūšių. Bet kuriuo atveju tai yra neteisėta ir diskusijos negali būti leidžiama čia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Piktogramos nerodomi Windows XP Black Edition | CompSpud | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 15, 2009 05:06 |
| Atidarykite pašto uosto 25 Windows Server 2003 R2 Standard Edition | TheDihDah | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 29, 2009 05:16 |
| "Windows Vista" Black Edition spalvų schemą XP | Gurbir | Windows "operacinės sistemos | 11 | Gegužė 12, 2008 09:58 |
| "Microsoft Windows XP Media Centre leidimas 2005 m." | gregfm | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Lapkritis 23, 2006 06:44 |
| Temos įrankiai | |
| |