![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Má niekto počul o tom. Je to bezpečné, vo výskume som veľa zmiešané recenzie a prišiel si pre potvrdenie. Thanks in advance, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To som nikdy nepočul o tom, čo je to exacly?
| |||
| |||
| Počul som len jej chromý verziu Vista? |
|
| |||
| |||
| To vyzeralo, že zo snímok obrazovky. Bolo by to rovnako ako resorce prase ako vista? A podľa vášho názoru stojí za vyskúšanie, alebo zostať mimo nej? Mnohé Vďaka MPenney |
|
| |||
| |||
| Takže potom, čo Google, je hacknut na kusy, XP a sú k dispozícii cez torrent. Pravdepodobne má všetky druhy bezpečnostných dier. Buď ako buď, že je protiprávne a diskusia nemožno nechať tu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ikony nezobrazujú vo Windows XP Black Edition | CompSpud | Operačné systémy Windows | 0 | 15. jún 2009 05:06 |
| Otvorené mail port 25 na Windows Server 2003 R2 Standard Edition | TheDihDah | Operačné systémy Windows | 1 | 29. máj 2009 05:16 |
| Windows Vista Black Edition farieb Pre XP | Gurbir | Operačné systémy Windows | 11 | 12. mája 2008 09:58 |
| 'Microsoft Windows XP Media Centre vydanie 2005' | gregfm | Všeobecné Software Chat | 2 | 23. novembra 2006 06:44 |
| Thread Tools | |
| |