![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета, току-що беше попита от един приятел, който иска да се опита отново да си зелен цвят дома XP 3 години назад до почти нов, въпроса му е, както следва Ако той не-инсталира всички програми, той doesn't си искаш от папки в C / шофиране и след това отива в добавяте и премахвате и премахва всичко, с изключение на NVIDIA драйвери, медиа плейър и актуализации прави преформатиране ще му O / S е "пресни" отново той няма възстановяване CD диск или XP, аз питам, защото IM не сте сигурни дали това ще работи и би искал да тук от други, ако това изобщо е възможно? той ще се оправи този начин и след това да използвате някои програми за почистване на системния регистър се в края ХЕС този начин, както той иска да го сложите в детската стая като "нов" компютър, а не поради някакъв зловреден софтуер или вирус проблеми Много благодаря
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако той премахва папките, после на програми навик деинсталиране чрез Add / Remove Programs.
Също така едно преобразование всичко кърпички така за възстановяване или Windows CD е задължително. И не, няма да бъдат свежи, ако той просто прави почистване на системния регистър и т.н. са все още ще се играе с. Това не означава, че правилно да деинсталирате програми, чрез добавяне / премахване, изтриване на лични документи и дела за шпионски софтуер / вирус и CCleaner тичам няма да ви се доста много там. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че didn't да кажа едно преобразование и означаваше да се каже дали той ООН инсталира всички програми от добавяте и премахвате и после си отива в C / шофиране и след това премахва eveything той doesn't искате (с изключение на NVIDIA драйвери, медиа плейър и актуализации ) и прави "Defrag", след като ще му O / S е "пресни" отново
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Не, но ще бъде близо, ако той прави всичко това и CCleaner работи както на чисто битов и регистър малко. Независимо, без прозорци CD какво прави той има избор. |