![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, právě jednu otázku od přítele, který chce zkusit znovu-vert mu 3 roky XP Home zpět na téměř nové, jeho otázka byla takto Jestliže on un-instalace všech programů on doesnt chtějí z jeho složek v c / disk a pak pokračuje v přidat a odebrat-a odstraňuje vše kromě nvidia ovladače, media player a aktualizace se přeformátovat bude jeho o / s za "čerstvé" znovu nemá využití xp cd nebo disku, Ptám se proto, im ne jistý, jestli to bude fungovat a ráda by sem se od ostatních, pokud je to vůbec možné? Bude to v pořádku dělá to a pak použít nějaký software pro vyčistit rejstříku na konci hes to dělá, když chce, abych to dětský pokoj jako "nový" PC a to nikoliv kvůli nějaké malware či virus problémy Děkuji
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdyby se odstraní Napřed složky, pak programy zvyklý odinstalovat přes Přidat nebo odebrat programy.
Také přeformátovat ubrousky všechno tak využití nebo oken CD je vyžadována. A ne, nebude to čerstvý kdyby jen to uklidit, registru atd., se stále hraje se. To neznamená, odinstalace programů řádně přes Přidat / Odebrat, mazání osobních dokladů a dělá spyware / virus a ccleaner spustit nebude vám tam moc hezké. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| sorry i didnt říci přeformátovat Chtěl jsem říct, že ne-li instalace všech programů z přidat a odebrat a pak přejde do jeho c / disk a pak odstraňuje eveything on doesnt chtít (kromě nvidia ovladače, media player a aktualizace ), a to "oklamat" poté, co bude jeho o / s za "čerstvé" znovu
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ne, ale bude to těsné, pokud dělá všechno, a běží ccleaner jak čisté a trochu registru bit. Bez ohledu na to, bez oken CD výběr toho, co dělá to mít. |