![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σας παιδιά, μόλις μια ερώτηση από έναν φίλο που θέλει να προσπαθήσει να αποκαταστήσει vert 3 σπίτι του xp χρόνια πίσω σε σχεδόν νέων, ερώτησή του, είχε ως εξής Αν un-εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που θέλουν doesn't από τους φακέλους του στο c / οδήγησης και στη συνέχεια πηγαίνει στην προσθήκη και αφαίρεση-και αφαιρεί τα πάντα εκτός από τα προγράμματα οδήγησης NVIDIA, media player και ενημερώσεις κάνει διαμορφώσετε θα του o / s είναι "φρέσκο" ξανά δεν έχει cd ανάκτησης ή δίσκο XP, ρωτώ γιατί im μη βέβαιος εάν το έργο αυτό θα ήταν και θα ήθελα στο σημείο αυτό από τους άλλους, αν αυτό είναι δυνατό σε όλα; Θα έχει να κάνει καλά αυτό και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό για να καθαρίσετε το μητρώο στο τέλος hes κάνει αυτό που θέλει να το θέσω στο δωμάτιο παιδιά ως ένα "νέο" pc και δεν οφείλεται στην malware ή ιό προβλήματα ευχαριστώ πολύ
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν απομακρύνει τους φακέλους πρώτης, τότε τα προγράμματα συνηθισμένος απεγκατάσταση μέσω προσθήκη / αφαίρεση προγραμμάτων.
Επίσης reformat σκουπίζει τα πάντα ώστε η ανάκαμψη ή CD των Windows είναι απαραίτητη. Και οχι, δεν θα είναι φρέσκο και αν κάνει μόνο μια καθαρισμό, το μητρώο κ.λπ. θα εξακολουθούν να έχουν παίξει με. Αυτό δεν είναι για να πούμε την απεγκατάσταση προγραμμάτων σωστά μέσω προσθήκη / αφαίρεση, διαγραφή προσωπικών εγγράφων και να κάνει ένα spyware / ιούς και ccleaner εκτελείται, δεν θα σας πάρει λίγο πολύ εκεί. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| sorry Ι didnt σημαίνει να πω επαναμορφοποιήσετε i σήμαινε να πω Αν un-εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων από την προσθήκη και αφαίρεση και στη συνέχεια μπαίνει σε ο C / δίσκο και στη συνέχεια, καταργεί eveything αυτός doesn't θέλετε (εκτός από τους οδηγούς της nVidia, media player και ενημερώσεις ) και κάνει μια "defrag" μετά θα του o / s είναι "φρέσκο" και πάλι
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Οχι, αλλά θα πρέπει να κλείσει, εάν κάνει όλα αυτά και να τρέχει ccleaner τόσο το καθαρό και λίγο λίγο μητρώου. Ανεξάρτητα, δεν το CD των Windows τι επιλογή που έχει κάνει. |