manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Windows XP Home

Reply

Thread Tools
Old 12. travnja 2008, 05:07
Donatorska Grupa

Hi momački, samo je pitao pitanje od prijatelja koji želi pokušati ponovno u zelenom njegova 3 dom godine xp natrag na gotovo novi,
svoje pitanje bilo je kako slijedi
Ako on UN-instalira sve programe je doesnt žele od svojih mapa na c / voziti, a zatim odlazi u dodavati i uklanjati i uklanja sve osim nvidia drivere, Media Player i obnove ne preuređuju svoje će o / e biti "svjež" ponovno
on nema ponovno dobivanje cd ili xp disk, pitam zato što im ne siguran ako ovaj će raditi i želite da ovdje od ostalih, ako je to uopće moguće? on će biti u redu ovaj događaj, a zatim koristite neki softver za čišćenje iz registra na kraju
hes ovaj događaj kao što on želi da ga staviti u kids sobi kao "novi" PC, a ne zbog bilo kojeg virus malware ili problema
mnogo hvala

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 12. travnja 2008, 05:24
Administrator Group

Ako on uklanja mape prvi, a zatim navika deinstalirati programe putem Add / Remove Programs.

Također reformatizovati maramice sve pa je potrebno ozdravljenje ili CD sa sustavom Windows.

I ne, to neće biti svjež ako on ne samo očistiti, registra i sl. i dalje će su igrali sa.

That's not to say deinstaliranje programa uredno preko add / remove, brisanje osobnih dokumenata i događaj spyware / virus i CCleaner pokrenuti neće dobiti ljepušan velik dio tamo.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12. travnja 2008, 05:43
Donatorska Grupa

sorry ja nije znači reći prefomatiranje ja trebao reći Ako je de-instalirati sve programe iz dodati i ukloniti, a zatim odlazi u svoju c / voziti i tada uklanja eveything on doesnt želite (osim nvidia drivere, Media Player i obnove ) i ne "prevariti" i nakon što će mu o / e biti "svjež" opet

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.
Old 12. travnja 2008, 07:34
Administrator Group

Ne, ali će biti u neposrednoj blizini, ako on radi sve to i pokreće CCleaner oba čist malo i bit registra.

Bez obzira na to, bez prozora izbor CD-a što se on ima.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.