![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi momački, samo je pitao pitanje od prijatelja koji želi pokušati ponovno u zelenom njegova 3 dom godine xp natrag na gotovo novi, svoje pitanje bilo je kako slijedi Ako on UN-instalira sve programe je doesnt žele od svojih mapa na c / voziti, a zatim odlazi u dodavati i uklanjati i uklanja sve osim nvidia drivere, Media Player i obnove ne preuređuju svoje će o / e biti "svjež" ponovno on nema ponovno dobivanje cd ili xp disk, pitam zato što im ne siguran ako ovaj će raditi i želite da ovdje od ostalih, ako je to uopće moguće? on će biti u redu ovaj događaj, a zatim koristite neki softver za čišćenje iz registra na kraju hes ovaj događaj kao što on želi da ga staviti u kids sobi kao "novi" PC, a ne zbog bilo kojeg virus malware ili problema mnogo hvala
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako on uklanja mape prvi, a zatim navika deinstalirati programe putem Add / Remove Programs.
Također reformatizovati maramice sve pa je potrebno ozdravljenje ili CD sa sustavom Windows. I ne, to neće biti svjež ako on ne samo očistiti, registra i sl. i dalje će su igrali sa. That's not to say deinstaliranje programa uredno preko add / remove, brisanje osobnih dokumenata i događaj spyware / virus i CCleaner pokrenuti neće dobiti ljepušan velik dio tamo. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| sorry ja nije znači reći prefomatiranje ja trebao reći Ako je de-instalirati sve programe iz dodati i ukloniti, a zatim odlazi u svoju c / voziti i tada uklanja eveything on doesnt želite (osim nvidia drivere, Media Player i obnove ) i ne "prevariti" i nakon što će mu o / e biti "svjež" opet
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ne, ali će biti u neposrednoj blizini, ako on radi sve to i pokreće CCleaner oba čist malo i bit registra. Bez obzira na to, bez prozora izbor CD-a što se on ima. |