mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP Home

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 12, 2008, 05:07
Donorų grupės

Default Windows XP Home

Hi guys, just paprašė iš draugų, kurie nori pabandyti dar kartą klausimas vert jo 3 metus, XP Home Back to beveik nauja,
jo klausimas buvo toks
Jei jis JT įdiegia visas programas doesnt jis nori iš savo katalogų C / diską ir tada eina į pridėti ir pašalinti ir šalina viskas išskyrus NVIDIA tvarkykles, Media Player ir naujinimai nėra performatuoti bus jo o / s būti "švieži" vėl
jis neturi Recovery CD arba XP diską, aš klausiu, nes jiems nėra tikras, ar tai būtų darbo ir norėčiau čia iš kitų, jei tai apskritai įmanoma? ar jis gerai daro tai ir tada naudokite tam programinės įrangos išvalyti registrą pabaigoje
HES darydama tai, kaip jis nori įdėti ją į vaikų kambarį, kaip "naują" PC, o ne dėl jokių kenkėjiškų programų ar virusų problemas
ačiū

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Balandis 12, 2008, 05:24
Administrator Grupė

Default Windows XP Home

Jei jis pašalina aplankus, tada programos papratimas pašalinti per Add / Remove Programs.

Pat performatuoti servetėlės viską, panaudojimo ar Windows CD yra privalomi.

Ir ne, jis negali būti šviežia, jeigu jis veikia tik išvalyti, registras ir tt bus dar buvo grojo.

Tai nereiškia, pašalinti programas tinkamai per Add / Remove, išbraukiant asmens dokumentų ir daryti spyware / virus ir CCleaner paleisti nebus jums gana daug ten.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 12, 2008, 05:43
Donorų grupės

Default Windows XP Home

sorry I didnt mean to say performatuoti Aš norėjau pasakyti, ar jis JT įdiegia visas iš įdėti ir išimti, o vėliau pereina į savo programas C / diską tada pašalina eveything doesnt jis nori (išskyrus NVIDIA tvarkykles, Media Player ir atnaujinimai ) ir ji "Defrag" po to, kai bus jo o / s reikia "šviežių" vėl

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
Old Balandis 12, 2008, 07:34
Administrator Grupė

Default Windows XP Home

Ne, bet jis bus uždaryti, jei jis visa tai ir paleidžia CCleaner ir švarus bitų ir registro bitų.

Nepaisant to, be Windows CD, ką pasirinkti ar jis yra.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
How Do I formato Windows XP Home OEM? cheesepuff Windows "operacinės sistemos 2 2 rugsėjis 2009 09:03
Windows XP Home ne visiškai pakrauta Sarah Lou 2 Windows "operacinės sistemos 16 12 spalis 2008 09:50
Pagalba Windows Home premumn samwar003 Windows "operacinės sistemos 3 3 vasaris 2008 11:37
Windows XP Home SP2 Wutz Windows "operacinės sistemos 10 30 spalis 2007 13:35
Windows XP Home įdiegti iš naujo. xphelpme Windows "operacinės sistemos 4 3 rugsėjis 2007 09:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.