![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys, just paprašė iš draugų, kurie nori pabandyti dar kartą klausimas vert jo 3 metus, XP Home Back to beveik nauja, jo klausimas buvo toks Jei jis JT įdiegia visas programas doesnt jis nori iš savo katalogų C / diską ir tada eina į pridėti ir pašalinti ir šalina viskas išskyrus NVIDIA tvarkykles, Media Player ir naujinimai nėra performatuoti bus jo o / s būti "švieži" vėl jis neturi Recovery CD arba XP diską, aš klausiu, nes jiems nėra tikras, ar tai būtų darbo ir norėčiau čia iš kitų, jei tai apskritai įmanoma? ar jis gerai daro tai ir tada naudokite tam programinės įrangos išvalyti registrą pabaigoje HES darydama tai, kaip jis nori įdėti ją į vaikų kambarį, kaip "naują" PC, o ne dėl jokių kenkėjiškų programų ar virusų problemas ačiū
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis pašalina aplankus, tada programos papratimas pašalinti per Add / Remove Programs.
Pat performatuoti servetėlės viską, panaudojimo ar Windows CD yra privalomi. Ir ne, jis negali būti šviežia, jeigu jis veikia tik išvalyti, registras ir tt bus dar buvo grojo. Tai nereiškia, pašalinti programas tinkamai per Add / Remove, išbraukiant asmens dokumentų ir daryti spyware / virus ir CCleaner paleisti nebus jums gana daug ten. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| sorry I didnt mean to say performatuoti Aš norėjau pasakyti, ar jis JT įdiegia visas iš įdėti ir išimti, o vėliau pereina į savo programas C / diską tada pašalina eveything doesnt jis nori (išskyrus NVIDIA tvarkykles, Media Player ir atnaujinimai ) ir ji "Defrag" po to, kai bus jo o / s reikia "šviežių" vėl
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ne, bet jis bus uždaryti, jei jis visa tai ir paleidžia CCleaner ir švarus bitų ir registro bitų. Nepaisant to, be Windows CD, ką pasirinkti ar jis yra. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| How Do I formato Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Windows "operacinės sistemos | 2 | 2 rugsėjis 2009 09:03 |
| Windows XP Home ne visiškai pakrauta | Sarah Lou 2 | Windows "operacinės sistemos | 16 | 12 spalis 2008 09:50 |
| Pagalba Windows Home premumn | samwar003 | Windows "operacinės sistemos | 3 | 3 vasaris 2008 11:37 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | Windows "operacinės sistemos | 10 | 30 spalis 2007 13:35 |
| Windows XP Home įdiegti iš naujo. | xphelpme | Windows "operacinės sistemos | 4 | 3 rugsėjis 2007 09:10 |
| Temos įrankiai | |
| |