![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys, tikai lūdza jautājumu draugs, kas vēlas mēģināt atkal vert viņa 3 gadu XP Home atpakaļ gandrīz jaunas, viņa jautājums bija šāds Ja viņš un-instalē visu programmu, viņš doesn't grib no viņa mapes c / diska un tad tērēta pievienot un noņemt un noņem visu, izņemot nvidia draiveri, mediju atskaņotāju un atjauninājumi nav pārformatēt būs viņa o / s ir "svaigas" atkal viņam nav reģenerācija cd vai xp diska, es jautāju, jo im nav pārliecināts, vai tas strādā, un vēlētos, lai šeit no citām, ja tas vispār ir iespējams? būs viņš būtu labi paveikt, un pēc tam izmantot dažas programmatūras, lai attīrītu no reģistra pēc gala HES rīkojoties, jo viņš vēlas darīt to bērnu istabu kā "jauno" pc, nevis tāpēc jebkādu ļaunprātīgu programmatūru vai vīrusiem problēmas many thanks
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja viņš noņem mapes vispirms, tad programmas paradis atinstalēt caur Add / Remove Programs.
Arī pārformatēt salvetes viss tā reģenerācijas vai Windows CD nav nepieciešama. Un nē, tas nav par svaigu, ja viņš vienkārši nav attīrīšanai, reģistra uc joprojām ir spēlējis. Tas nenozīmē, atinstalēt programmu pareizi izmantojot pievienot / noņemt, dzēšot personas dokumentus un veicot spyware / virus un CCleaner palaist neiekļūs tu diezgan daudz tur. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| sorry, I didn't teikt, pārformatēt es gribēju pateikt, vai viņš un-instalē visu no pievienot un noņemt un tad iet programmās viņa c / diska un tad noņem eveything viņš doesn't vēlaties (izņemot nvidia draiveri, mediju atskaņotājs un atjauninājumus ), bet "DEFRAG" pēc tam būs viņa o / s ir "svaigas" vēlreiz
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nē, bet tas būs tuvu, ja tas viss, un vada CCleaner gan tīri bitu un reģistra biti. Neatkarīgi, bez logiem CD ko izvēli viņš ir. |