![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cześć chłopaki, po prostu poproszono pytanie znajomym, którzy chcą spróbować ponownie vert jego 3 lata XP Home powrót do prawie nowych, jego pytanie była następująca Jeśli on un-instaluje wszystkie programy doesnt on chce od swojego folderów w c / napędu, a następnie przejdzie do dodawania i usuwania i usuwa wszystko oprócz sterowniki nvidii, odtwarzacz multimedialny i aktualizacje robi sformatować będzie jego o / s być "świeże" ponownie nie ma odzyskiwania dysku CD lub XP, i poprosić, ponieważ im nie wiesz ile to pracy i chciałby tutaj od innych, jeżeli jest to w ogóle możliwe? będzie on dobrze robi to i następnie używać oprogramowania wyczyścić rejestr na koniec hes tego jak chce go umieścić w pokoju dzieci jako "nowy" komputer i nie z powodu złośliwego oprogramowania lub wirusów żadnych problemów many thanks
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli on usuwa folderów, a następnie programy wont odinstalować za pomocą apletu Dodaj / Usuń programy.
Również sformatować wszystko ociera więc odzysku lub dysk CD z systemem Windows jest wymagane. A nie, to nie będzie świeże, jeśli tylko je oczyścić, rejestru itp nadal były rozgrywane w. To nie znaczy odinstalować programy właściwie poprzez dodaj / usuń, usuwanie osobistych dokumentów i robi spyware / wirusa i uruchomienia ccleaner nie będzie Ci bardzo tam. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| sorry i didnt mean to znaczy sformatować i Oznaczało to znaczy Jeżeli ONZ instaluje wszystkie programy z dodawać i usuwać, a następnie przechodzi w jego c / napędu, a następnie usuwa on eveything doesnt ma (z wyjątkiem sterowniki nvidii, odtwarzacz multimedialny i aktualizacje ) i robi "Defrag" będzie po jego o / s być "świeże" ponownie
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nie, ale będzie zamknąć, jeśli robi wszystko, co i jak działa ccleaner czyste bitowych i rejestru bitowego. Niezależnie, bez okien CD, co on nie ma wyboru. |
![]() |
|
| Zakładki |