![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Salut baieti, tocmai a fost pus o întrebare de la un prieten care vrea să încercaţi să re-vert sale 3 ani XP Home inapoi la aproape nou, lui întrebare a fost, după cum urmează Dacă el ne-instalează toate programele de el doesnt vrei de la dosarele sale în c / unitate şi apoi se duce în adăuga şi elimina-şi elimină tot cu excepţia nvidia driverele, media player şi actualizări nu o sa va reformat o / s fie "proaspete" din nou el nu are nici un CD de recuperare sau XP disc, pentru că i întreb de chat nu sunt sigur dacă acest lucru ar fi locul de muncă şi ar dori să aici de la alţii, dacă acest lucru este posibil, la toate? el va fi bine face acest lucru şi apoi să utilizaţi unele software-ul pentru a înlătura registry la sfârşitul Hes face acest lucru ca el vrea sa pun in camera pentru copii, ca "noi" PC-ul, şi nu din cauza orice malware sau virus probleme mulţumiri
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă el va elimina dosare în primul rând, apoi de programe obiceiul dezinstala prin Add / Remove Programs.
De asemenea, un reformat şterge tot atât de recuperare sau un CD-ul Windows este necesară. Şi nu, nu va fi în stare proaspătă, dacă el nu doar un loc curat în sus, în registry, etc va încă s-au jucat cu. Asta nu înseamnă în mod corespunzător, prin intermediul programelor de dezinstalarea Add / Remove, ştergerea documentelor personale şi a face un spyware / virus şi nu va rula ccleaner te destul de mult acolo. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Îmi pare rău că am vrut să spun didnt un reformat i însemnat o să spun Dacă el ne-instalează toate programele de a adăuga şi elimina şi apoi se duce într-lui c / unitate şi apoi se elimină eveything el doesnt vrea (cu exceptia driver-ele nvidia, media player şi actualizări ) si nu o "DEFRAG" după ce vor sa o / s fie "proaspete" din nou
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nu, dar ea va fi aproape, dacă nu toate că şi rulează ccleaner atât de curat biţi şi registru de biţi. Indiferent, fără ferestre CD ce alegere are. |