![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, len bol požiadaný otázku od priateľa, ktorý chce skúsiť znovu-vert svojom 3 roky XP Home späť na takmer nové, túto otázku bolo takto Jestli un-inštaluje všetky programy on doesnt want z jeho zložiek v c / riadiť a potom ide do pridať a odstrániť-a odstraňuje všetko okrem nvidia ovládače, prehrávač médií a aktualizácií robí přeformátujete bude o jeho / s za "čerstvé" znova nemá využitie xp cd alebo disku, sa pýtam, pretože im nie sú istí, či by to prácu a rád by tu od ostatných, ak je to vôbec možné? bude to v pohode robíš a potom použiť niektorý softvér pre vybrakovat registra na konci HES tom, ako chce, aby sa deti v izbe ako "nový" PC a nie preto, že akékoľvek malware alebo vírus problémy Děkuji
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa odstráni prvej zložky, potom programy zvyknutý odinštalovať cez Pridať alebo odstrániť programy.
Tiež přeformátujete obrúsky všetko tak na zhodnotenie alebo okná, CD sa nevyžaduje. A nie, ak nebude len čerstvé robí vyčistiť, registra atď bude ešte stačily sa. To neznamená, že odinštalujete programov riadne cez pridať / odstrániť, mazania osobných dokladov a odvádzajú spyware / virus a ccleaner spustení nebude vám tam moc hezké. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Promiň i didnt znamenalo povedať přeformátujete i znamenalo povedať Jestli un-inštaluje všetky programy z Pridať alebo odstrániť súčasti a potom ide do jeho c / jednotku a následne odstráni eveything on doesnt want (okrem nvidia ovládače, prehrávač médií a aktualizácií ) a robí "Defrag" potom, čo bude jeho o / y byť "čerstvé" znovu
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nie, ale bude to tesné, ak robí všetko a beží ccleaner ako čistiť bit a bit registra. Bez ohľadu, bez okna, CD, čo to má mať možnosť voľby. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako môžem Formátovanie Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Operačné systémy Windows | 2 | 2.září 2009 09:03 |
| Windows XP Home nie je plne nabitá | sarah Lou 2 | Operačné systémy Windows | 16 | 12. októbra 2008 09:50 |
| Pomoc okien domov premumn | samwar003 | Operačné systémy Windows | 3 | 3. februára 2008 11:37 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | Operačné systémy Windows | 10 | 30. októbra 2007 13:35 |
| Windows XP Home reinstalace. | xphelpme | Operačné systémy Windows | 4 | 3. September 2007 09:10 |
| Thread Tools | |
| |