![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здраво момци, само је питао питање од пријатеља који жели да покуша да поново вертикала свој дом 3 године КСП Назад на скоро нове, његово питање је као што следи Ако је не-инсталирати све програме је доеснт желите од своје фолдере у Ц / диск, а затим одлази у додајете и уклањате и уклања све осим НВИДИА драјвера, Медиа Плаыер и допуне не поново ће му О / бити "свеже" поново Он нема опоравка или КСП ЦД диска, питам зато што им не сигуран да ли би ово дело и волео бих да овде од других, ако је то уопште могуће? ће бити у реду ради ово а затим употребите неки софтвер за чишћење из регистра на крају ХЕС радиш ово као да жели да га ставите у собу као деца "нови" рачунар, а не због било малвера или вируса проблеми много хвала
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако он уклања директоријуме први, затим програми навика деинсталирати преко Адд / Ремове Програмс.
Такође брише све поново тако да за опоравак или Уиндоус ЦД је потребно. И не, неће бити свеже, ако је само ради чишћења, итд регистар ће и даље су играли са. То не значи да правилно деинсталирање програма преко Адд / Ремове, брисање личних докумената и ради шпијунских / вирус и покрените ЦЦлеанер неће добити веома много тамо. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Сорры И диднт значи да кажем поново сам мислио да кажем Ако не-инсталирати све програме из додајете и уклањате, а затим одлази у своје Ц / диск, а затим уклања евеытхинг је доеснт желите (осим НВИДИА драјвера, Медиа Плаыер и допуне ), а не "Дефраг" ће након његовог О / бити "свеже" поново
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Не, али ће бити близу ако не и све што ради ЦЦлеанер и чистим битни регистар и мало. Без обзира, без прозора ЦД-ста је има ли избора. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како да поново "ОЕМ Уиндоусу КСП Хоме? | цхеесепуфф | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 2. Јул 2009 09:03 |
| Уиндоус КСП Хоме потпуности не учита | Сарах Лоу 2 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 16 | 12 октобар 2008 09:50 |
| Помоћ уиндоус хоме премумн | самуар003 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 3 фебруар 2008 11:37 |
| Уиндоус КСП Хоме СП2 | Уутз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 30 октобар 2007 13:35 |
| Поновне инсталације система Уиндоус КСП Хоме. | кспхелпме | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 3. септембра 2007 09:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |