az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows XP Home

Reply

Konu Araçları
Old 12 Nisan 2008, 05:07
Bağış Grubu

Default Windows XP Home

Merhaba çocuklar, geri hemen yeni yaptığı 3 yıl XP Home din olan yeniden denemek isteyen bir arkadaş bir soru istendi
onun soru aşağıdaki gibi oldu
Eğer BM istiyor c / sürücü ve sonra gider bir eklemek ve kaldırmak onun klasörlerden doesnt tüm programlar yükler ve NVIDIA sürücüleri, medya oynatıcı ve güncelleştirmeler dışında herşeyi kaldıran biçimlendirirseniz onun o / ler olacak bu "yeni" tekrar
O, i istiyoruz, çünkü bu şekilde çalışmaya devam eder emin ve sohbet bu olası tüm at buraya diğerlerinden istiyorum hiçbir kurtarma CD veya XP disk var? Bunu yaparken ve sonra sonunda, kayıt defterini temizlemek için bazı yazılım kullanmak tamam o olacak
HES bunun gibi bir "yeni" ve hiçbir kötü amaçlı yazılım veya virüs nedeniyle pc çocuklar odasında sorun koymak istiyor
çok teşekkürler

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 12 Nisan 2008, 05:24
Yönetici Grubu

Default Windows XP Home

Eğer eklemek yoluyla klasörler ilk sonra alışkanlık programları kaldırmak kaldırır / programları kaldırın.

Ayrıca bir biçimlendirirseniz mendil herşeyi çok bir kurtarma veya Windows CD gereklidir.

Ve hayır, taze olmayacak eğer sadece temiz kadar yapar, vs hala oynanır olacaktır kayıt defteri.

Bu doğru eklemek yoluyla programları kaldırma söylemek / kaldırmak, kişisel belgeler silme ve bir casus yazılım / virüs ve ccleaner çalıştırmak yaparken neredeyse oraya edilmeyen değildir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 12 Nisan 2008, 05:43
Bağış Grubu

Default Windows XP Home

üzgün bir biçimlendirirseniz Eğer o BM söz amacıyla söylemek anlamına didnt-ekleme ve kaldırmak ve sonra gider tüm programları yükler kendi c / sürücü ve o doesnt istiyorum eveything kaldırır (NVIDIA sürücüleri, medya oynatıcı ve güncelleştirme hariç ) ve "defrag, bir" sonra onun o / ler olacak "" daha taze

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
Old 12 Nisan 2008, 07:34
Yönetici Grubu

Default Windows XP Home

Hayır, ama sadece yakın eğer tüm bu ccleaner çalışan bu olması gerek temiz bit ve kayıt defteri biraz.

Ne olursa olsun, o seçim ne bir pencere CD.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından