![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Merhaba çocuklar, geri hemen yeni yaptığı 3 yıl XP Home din olan yeniden denemek isteyen bir arkadaş bir soru istendi
onun soru aşağıdaki gibi oldu Eğer BM istiyor c / sürücü ve sonra gider bir eklemek ve kaldırmak onun klasörlerden doesnt tüm programlar yükler ve NVIDIA sürücüleri, medya oynatıcı ve güncelleştirmeler dışında herşeyi kaldıran biçimlendirirseniz onun o / ler olacak bu "yeni" tekrar O, i istiyoruz, çünkü bu şekilde çalışmaya devam eder emin ve sohbet bu olası tüm at buraya diğerlerinden istiyorum hiçbir kurtarma CD veya XP disk var? Bunu yaparken ve sonra sonunda, kayıt defterini temizlemek için bazı yazılım kullanmak tamam o olacak HES bunun gibi bir "yeni" ve hiçbir kötü amaçlı yazılım veya virüs nedeniyle pc çocuklar odasında sorun koymak istiyor çok teşekkürler
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Eğer eklemek yoluyla klasörler ilk sonra alışkanlık programları kaldırmak kaldırır / programları kaldırın.
Ayrıca bir biçimlendirirseniz mendil herşeyi çok bir kurtarma veya Windows CD gereklidir. Ve hayır, taze olmayacak eğer sadece temiz kadar yapar, vs hala oynanır olacaktır kayıt defteri. Bu doğru eklemek yoluyla programları kaldırma söylemek / kaldırmak, kişisel belgeler silme ve bir casus yazılım / virüs ve ccleaner çalıştırmak yaparken neredeyse oraya edilmeyen değildir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
üzgün bir biçimlendirirseniz Eğer o BM söz amacıyla söylemek anlamına didnt-ekleme ve kaldırmak ve sonra gider tüm programları yükler kendi c / sürücü ve o doesnt istiyorum eveything kaldırır (NVIDIA sürücüleri, medya oynatıcı ve güncelleştirme hariç ) ve "defrag, bir" sonra onun o / ler olacak "" daha taze
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hayır, ama sadece yakın eğer tüm bu ccleaner çalışan bu olması gerek temiz bit ve kayıt defteri biraz.
Ne olursa olsun, o seçim ne bir pencere CD. |