менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows XP Home

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 квітня 2008, 05:07
Донор групи

Default Windows XP Home

Привіт хлопці, тільки що було поставлене питання від одного, хто хоче спробувати повторно Vert його 3 роки тому XP Home майже новий,
його питання розподілилися наступним чином
Якщо він ООН встановлює всі програми він не хоче від своєї папки в C / диску, а потім переходить в додавання та видалення і видаляє все, крім драйверів NVIDIA, Media Player і оновлення не буде переформатувати його O / S "свіжі" знову
він не має CD Recovery або XP з диска, я запитую тому що їм не впевнений, що це буде працювати, і хотів би тут від інших, якщо це взагалі можливо? він буде робити це добре, а потім використати деяке програмне забезпечення, щоб очистити реєстр наприкінці
HES цьому, як він хоче помістити її в кімнаті, як діти "нових" ПК і не тому, що будь-який шкідливий код або віруси проблем
велике спасибі

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 12 квітня 2008, 05:24
Адміністратор групи

Default Windows XP Home

Якщо він видаляє папки, а потім програми звичай видалити через Add / Remove Programs.

Також переформатувати все серветки тому не вимагає відновлення або компакт-диска Windows.

І немає, це не буде свіжою, якщо він просто робить очищення, реєстру тощо будуть як і раніше були грали з.

Це не значить, що правильне видалення програм через Add / Remove, видалити особисті документи і робити Spyware / вірус CCleaner і запуск не буде вам дуже багато там.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 12 квітня 2008, 05:43
Донор групи

Default Windows XP Home

Didn't шкода, що я хочу сказати, переформатувати я маю на увазі сказати, якщо він ООН встановлює всі програми з додавати і видаляти, а потім йде в його C / диску, а потім видаляє Eveything він не хоче (крім драйверів NVIDIA, Media Player і оновлень ) і не "DEFRAG" після його буде O / S "свіжі" ще раз

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.
Old 12 квітня 2008, 07:34
Адміністратор групи

Default Windows XP Home

Ні, але це буде близько, якщо він робить все, що і як працює CCleaner чистий шматочок і реєстр біт.

Незважаючи на це, без компакт-диска Windows, який вибір він є.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як я Переформатувати Windows XP Home OEM? cheesepuff Операційні системи Windows 2 2 вересня 2009 09:03
Windows XP Home не повністю завантажений Сара Лу 2 Операційні системи Windows 16 12 жовтня 2008 09:50
Допомога Windows Home premumn samwar003 Операційні системи Windows 3 3 лютого 2008 11:37
Windows XP Home SP2 Wutz Операційні системи Windows 10 30 жовтня 2007 13:35
Windows XP Home перевстановлення. xphelpme Операційні системи Windows 4 3 вересня 2007 09:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.