![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт хлопці, тільки що було поставлене питання від одного, хто хоче спробувати повторно Vert його 3 роки тому XP Home майже новий, його питання розподілилися наступним чином Якщо він ООН встановлює всі програми він не хоче від своєї папки в C / диску, а потім переходить в додавання та видалення і видаляє все, крім драйверів NVIDIA, Media Player і оновлення не буде переформатувати його O / S "свіжі" знову він не має CD Recovery або XP з диска, я запитую тому що їм не впевнений, що це буде працювати, і хотів би тут від інших, якщо це взагалі можливо? він буде робити це добре, а потім використати деяке програмне забезпечення, щоб очистити реєстр наприкінці HES цьому, як він хоче помістити її в кімнаті, як діти "нових" ПК і не тому, що будь-який шкідливий код або віруси проблем велике спасибі
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо він видаляє папки, а потім програми звичай видалити через Add / Remove Programs.
Також переформатувати все серветки тому не вимагає відновлення або компакт-диска Windows. І немає, це не буде свіжою, якщо він просто робить очищення, реєстру тощо будуть як і раніше були грали з. Це не значить, що правильне видалення програм через Add / Remove, видалити особисті документи і робити Spyware / вірус CCleaner і запуск не буде вам дуже багато там. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Didn't шкода, що я хочу сказати, переформатувати я маю на увазі сказати, якщо він ООН встановлює всі програми з додавати і видаляти, а потім йде в його C / диску, а потім видаляє Eveything він не хоче (крім драйверів NVIDIA, Media Player і оновлень ) і не "DEFRAG" після його буде O / S "свіжі" ще раз
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ні, але це буде близько, якщо він робить все, що і як працює CCleaner чистий шматочок і реєстр біт. Незважаючи на це, без компакт-диска Windows, який вибір він є. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Як я Переформатувати Windows XP Home OEM? | cheesepuff | Операційні системи Windows | 2 | 2 вересня 2009 09:03 |
| Windows XP Home не повністю завантажений | Сара Лу 2 | Операційні системи Windows | 16 | 12 жовтня 2008 09:50 |
| Допомога Windows Home premumn | samwar003 | Операційні системи Windows | 3 | 3 лютого 2008 11:37 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | Операційні системи Windows | 10 | 30 жовтня 2007 13:35 |
| Windows XP Home перевстановлення. | xphelpme | Операційні системи Windows | 4 | 3 вересня 2007 09:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |