по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Windows XP Home - Папка се появява, когато започне

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти ноември, 2007, 09:22
Номер на групата

Default Windows XP Home - Папка се появява, когато започне

Здравейте, Надявам се да помогна.

Когато започна да ми лаптопа винаги съм се в папката "C: \ Program Files \ БТ Вояджър", изписано и това показва, папки друга папка, съдържаща се в рамките на тема: "БТ Voyager Безжични Папка".

Трябва да се затвори за да мога да стигна до моя Desktop. Глупаво е, ако аз не съм достатъчно бърз да го затворите, моята мишка капки и аз след това се наложи да рестартирате използвайки mousepad.

Това нещо, което може лесно да се коригира?

Много благодаря в очакване.

Ричи
Old 11-ти ноември, 2007, 09:28
Член Група

Това ми звучи като вирус, най-добре да направим вирус / шпионски сканиране, вижте, ако тя се връща никакви резултати. Би могло да има други неща, но за мен, което звучи като вирус.
Old 11-ти ноември, 2007, 09:35
Модератор Група

Както Axegrinder посочи, Run вашата антивирусна, и поне един часа шпионски сканиране. Нещо да сте придобили във и промени стартиране меню наоколо.

Също така отидете на Start> Run> тип MSConfig и кликнете OK> Startup раздела.

Виж, ако C: \ Program Files \ БТ Voyager е настроен да се стартират при пускане. Вашият БТ трябва да се стартира при стартиране, но не и на цялата папка.

Old 11-ти ноември, 2007, 09:55
Модератор Група

Имам заличава от друга нишка, за да можем да работят от тази.

Old 12-ти Ноември 2007, 14:46
Номер на групата

Много благодаря. Имате Направи ми Virus проверка - McAfee и проверена Startup чрез MSConfig. Не вируси намерени и папката не е в списъка в Startup файл. Някакви други предложения? Предполагам, че мога да деинсталирате и повторно инсталиране на моята БТ интернет модем, но аз наистина не искам да правя това. Изглежда, това просто нещо, но аз съм напълно stumped сега!

Много благодаря.

Ричи
Old 12-ти Ноември 2007, 14:50
Модератор Група

Всъщност трябва да видите всичко това, което се изпълнява при стартиране, така ще се нуждаят от дневника.

Изтеглям HijackThis на вашия работен плот.
Щракнете върху файла, който просто са изтеглили.
Кликнете върху "Инсталирайте"Бутон, за да инсталирате.
Той по подразбиране ще се инсталира в директорията -- C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis
Моля, не се променят по подразбиране инсталирате място.
При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас.

Следваща кликнете върху "Направи система, сканира и запишете регистрационния файл " бутон.
HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad.
В горния ляв ъгъл на прозореца щракнете Notepad "Файл" > "Save As" име hijackthis и после го запишете на Desktop.
Моля, запазете дневника като текст (. TXT) Файл.
В публикацията си, добавете влезте като Приложение.
* Не са Hijackthis определи нещо. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква.
Ръководство за прикрепване Дневници на длъжност

Old 12 ноември 2007, 15:12
Номер на групата

Много благодаря за този бърз отговор - отново. Ще опитаме това утре кога съм готовност и котката не е наоколо да ходи ми клавиатура!

С уважение.

Ричи
Old 14-ти ноември 2007 година, 13:17
Номер на групата

Здрасти,

Много благодаря за тези ясни инструкции. Аз бях прикрепен дневника. Пръстите премина!

С уважение.

Ричи
Прикачени файлове
File Type: txt hijackthis.txt (8.5 KB, 17 мнения)
Old 14-ти ноември 2007 година, 13:29
Модератор Група

Аз не виждам всеки зловреден софтуер, но трябва Internet Explorer v6.00 SP1

Текущата версия е, чеnternet Explorer v6.00 SP2

Защо ли не се актуализира, за да SP2

Това ли е лицензирано копие на Windows?

Old 14-ти ноември 2007 година, 14:31
Номер на групата

Здравейте, благодаря отново.

Да. Всички напълно законна. Всички софтуерни дойде с моя Dell лаптоп. Аз го имам проблем, когато за първи път ли го и Microsoft сортирани той за мен. Казаха, че ако не искате автоматично обновени до ie7 след което те не биха били в състояние да коригира моя проблем. Оттогава имам право да автоматични актуализации, както аз съм доста предпазлив. Бихте ли ме посъветва да отида върху MS сайт и изтеглите всички актуализации към днешна дата?

С уважение.

Ричи
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc