![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, Надявам се да помогна. Когато започна да ми лаптопа винаги съм се в папката "C: \ Program Files \ БТ Вояджър", изписано и това показва, папки друга папка, съдържаща се в рамките на тема: "БТ Voyager Безжични Папка". Трябва да се затвори за да мога да стигна до моя Desktop. Глупаво е, ако аз не съм достатъчно бърз да го затворите, моята мишка капки и аз след това се наложи да рестартирате използвайки mousepad. Това нещо, което може лесно да се коригира? Много благодаря в очакване. Ричи |
|
| |||
| |||
| Това ми звучи като вирус, най-добре да направим вирус / шпионски сканиране, вижте, ако тя се връща никакви резултати. Би могло да има други неща, но за мен, което звучи като вирус. |
|
| |||
| |||
| Както Axegrinder посочи, Run вашата антивирусна, и поне един часа шпионски сканиране. Нещо да сте придобили във и промени стартиране меню наоколо. Също така отидете на Start> Run> тип MSConfig и кликнете OK> Startup раздела. Виж, ако C: \ Program Files \ БТ Voyager е настроен да се стартират при пускане. Вашият БТ трябва да се стартира при стартиране, но не и на цялата папка. |
|
| |||
| |||
| Имам заличава от друга нишка, за да можем да работят от тази. |
|
| |||
| |||
| Много благодаря. Имате Направи ми Virus проверка - McAfee и проверена Startup чрез MSConfig. Не вируси намерени и папката не е в списъка в Startup файл. Някакви други предложения? Предполагам, че мога да деинсталирате и повторно инсталиране на моята БТ интернет модем, но аз наистина не искам да правя това. Изглежда, това просто нещо, но аз съм напълно stumped сега! Много благодаря. Ричи |
|
| |||
| |||
| Всъщност трябва да видите всичко това, което се изпълнява при стартиране, така ще се нуждаят от дневника. Изтеглям HijackThis на вашия работен плот. Щракнете върху файла, който просто са изтеглили. Кликнете върху "Инсталирайте"Бутон, за да инсталирате. Той по подразбиране ще се инсталира в директорията -- C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis Моля, не се променят по подразбиране инсталирате място. При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас. Следваща кликнете върху "Направи система, сканира и запишете регистрационния файл " бутон. HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad. В горния ляв ъгъл на прозореца щракнете Notepad "Файл" > "Save As" име hijackthis и после го запишете на Desktop. Моля, запазете дневника като текст (. TXT) Файл. В публикацията си, добавете влезте като Приложение. * Не са Hijackthis определи нещо. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква. Ръководство за прикрепване Дневници на длъжност |
|
| |||
| |||
| Много благодаря за този бърз отговор - отново. Ще опитаме това утре кога съм готовност и котката не е наоколо да ходи ми клавиатура! С уважение. Ричи |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Много благодаря за тези ясни инструкции. Аз бях прикрепен дневника. Пръстите премина! С уважение. Ричи |
|
| |||
| |||
| Аз не виждам всеки зловреден софтуер, но трябва Internet Explorer v6.00 SP1 Текущата версия е, чеnternet Explorer v6.00 SP2 Защо ли не се актуализира, за да SP2 Това ли е лицензирано копие на Windows? |
|
| |||
| |||
| Здравейте, благодаря отново. Да. Всички напълно законна. Всички софтуерни дойде с моя Dell лаптоп. Аз го имам проблем, когато за първи път ли го и Microsoft сортирани той за мен. Казаха, че ако не искате автоматично обновени до ie7 след което те не биха били в състояние да коригира моя проблем. Оттогава имам право да автоматични актуализации, както аз съм доста предпазлив. Бихте ли ме посъветва да отида върху MS сайт и изтеглите всички актуализации към днешна дата? С уважение. Ричи |