![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Přeji Vám může pomoci. Když spustím můj notebook jsem vždy složce "C: \ Program Files \ BT Voyager" objevuje, a to ukazuje jiné složky obsažené ve složce s názvem: "BT Voyager Wireless složek". Musím zavřít, tak jsem se může dostat do mého počítače. Hloupé je, když si nejsem dost rychlá, aby ji zavřete, má myš kapky ven a já pak musím restartovat pomocí mousepad. Je to něco, co lze snadno napravit? Děkuji předem. Richie |
|
| |||
| |||
| To mi zní jako virus, nejlépe udělat virus / spyware scan, zda se vrátí veškeré výsledky. Mohlo by to být jiné, ale pro mě, že se zvuk jako virus. |
|
| |||
| |||
| Jak Axegrinder poukázal na to, spustit antivirový program a atleast jeden spyware scan. Něco mohou mít dostal a změnil spouštěcí menu v okolí. Dále jděte na Start> Spustit> zadejte příkaz msconfig a klepněte na tlačítko OK> záložka Po spuštění. Uvidíme, jestli je C: \ Program Files \ BT Voyager je nastaveno pro spuštění při startu. Vaše BT třeba spouštění při startu, ale nikoli celou složku. |
|
| |||
| |||
| Jsem vypustila jiné vlákno, abychom mohli pracovat z tohoto jednoho. |
|
| |||
| |||
| Děkuji. Už běží moje Virus Checker - McAfee a kontroluje spuštění přes MSConfig. No nalézt viry a složka není uvedena v spouštěcí soubor. Jakékoliv další návrhy? Předpokládám, že bych mohl odinstalovat a znovu nainstalovat BT-Internet Modem, ale já opravdu nechci, aby to udělal. Zdá se, že takovou jednoduchou věc, ale jsem úplně pařezy teď! Děkuji. Richie |
|
| |||
| |||
| Já skutečně potřebují vidět, co vše je spuštěn při spuštění takže budu potřebovat protokol. Stáhnout HijackThis do počítače. Double-klikněte na soubor, který jste právě stáhli. Klikněte na "Instalace"Tlačítko nainstalovat. Bude implicitně nainstaluje do adresáře -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosíme, neměňte výchozí instalaci umístění. Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás. Dále klikněte na "Do systému kontroly a uložit log soubor " tlačítko. HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku. V levém horním rohu okna klikněte notepad "Soubor" > "Uložit jako" název hijackthis a uložte jej do Desktop. Prosím uložte jako textový log (. txt) Souboru. Za svůj příspěvek, přidejte se přihlásit jako Přílohu. * Nemáte Hijackthis opravit cokoli. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné. Průvodce pro přichycení logu do funkce |
|
| |||
| |||
| Děkuji za takovou rychlou odpověď - opět. Uvidíme zítra zkusit, když jsem záznamu a kočka to není asi chodit po mé klávesnice! Pozdravy. Richie |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mnohé díky za takové jasné instrukce. Jsem připojený protokol. Palce! Pozdravy. Richie |
|
| |||
| |||
| Já nevidím žádné malware, ale musíte Internet Explorer v6.00 SP1 Aktuální verze je INTERNET Explorer v6.00 SP2 Proč jste neaktualizovali na SP2 Jde o licencovanou kopii systému Windows? |
|
| |||
| |||
| Ahoj, díky. Ano. Vše zcela legitimní. Všechny software přišel s mým Dell Laptop. Udělal jsem mít problém, když jsem se poprvé dostal a Microsoft setříděno je pro mě. Řekli, že pokud bych si automaticky aktualizován na IE7, pak by nebyl schopen opravit můj problém. Od té doby jsem žádné povolené automatické aktualizace, jak jsem trochu ostražitější. Mohl byste mi poradit, jdi na MS stránky a stáhnout všechny aktualizace na rande? Pozdravy. Richie |