μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows XP Home - Φάκελος εμφανίζεται κατά την έναρξη της

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 09:22
Ομάδα Δωρητών

Default Windows XP Home - Φάκελος εμφανίζεται κατά την έναρξη της

Γεια σου, ελπίζω ότι μπορεί να βοηθήσει.

Όταν κάνω εκκίνηση μου laptop μου πάντα να έχετε το φάκελο "C: \ Program Files \ BT Voyager», που αναγράφονται, και αυτό δείχνει τους φακέλους που περιέχονται μέσα σε άλλο φάκελο με τίτλο: "BT Voyager Ασύρματο Φάκελος".

Πρέπει να κλείσουμε αυτό, ώστε να μπορώ να φτάσετε στο desktop μου. Silly πράγμα είναι, αν δεν είμαι αρκετά γρήγορος για να κλείσει αυτό, μου ποντίκι σταγόνες και θα πρέπει στη συνέχεια να ξεκινήσετε πάλι χρησιμοποιώντας το mousepad.

Είναι αυτό κάτι που μπορεί εύκολα να διορθωθεί;

Πολλές ευχαριστίες σε αναμονή.

Richie
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 09:28
Μέλος Ομάδα

Αυτό μου ακούγεται σαν ένας ιός, καλύτερα να κάνουμε έναν ιό / spyware scan, δείτε αν αυτό επιστρέφει οποιαδήποτε αποτελέσματα. Θα μπορούσε να είναι άλλα πράγματα, αλλά για μένα που να ακούγεται σαν ένα είδος ιού.
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 09:35
Συντονιστής Ομάδας

Όπως επεσήμανε Axegrinder τρέχει ιών, spyware και atleast μία σάρωση. Κάτι μπορεί να έχει πάρει και έχει αλλάξει το μενού εκκίνησης περίπου.

Επίσης, πηγαίνετε στο Start> Run> πληκτρολογήστε msconfig και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ> καρτέλα Startup.

Δες αν το C: \ Program Files \ BT Voyager είναι ρυθμισμένο να εκτελείται κατά την εκκίνηση. Ο ΒΤ θα πρέπει να ξεκινά κατά την εκκίνηση, αλλά δεν το σύνολο του φακέλου.

Old 11 Νοεμβρίου 2007, 09:55
Συντονιστής Ομάδας

Έχω διαγράφονται τα άλλα νήμα έτσι ώστε να μπορούν να εργαστούν από αυτό.

Old 12 Νοεμβρίου 2007, 14:46
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ πολύ. Να μου τρέχει Virus Checker - McAfee και ελέγχονται μέσω MSCONFIG Startup. Δεν βρέθηκαν ιοί και ο φάκελος δεν είναι καταχωρημένη στο αρχείο εκκίνησης. Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις; Υποθέτω ότι θα μπορούσε να απεγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε μου BT Internet Modem, αλλά πραγματικά δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Φαίνεται ότι ένα τέτοιο απλό πράγμα, αλλά είμαι εντελώς stumped τώρα!

Ευχαριστώ πολύ.

Richie
Old 12 Νοεμβρίου 2007, 14:50
Συντονιστής Ομάδας

Θα πρέπει πραγματικά να δω τι είναι όλα λειτουργίας κατά την εκκίνηση και γι 'αυτό θα χρειαστεί ένα ημερολόγιο.

Λήψη HijackThis στην επιφάνεια εργασίας σας.
Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που μόλις τηλεφορτωθούν.
Κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση"Το κουμπί, για να εγκαταστήσετε.
Από προεπιλογή θα εγκαταστήσετε στον κατάλογο -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Παρακαλώ μην αλλάξετε την προεπιλεγμένη εγκατάσταση τοποθεσία.
Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.

Επόμενη κλικ στην "Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο " κουμπί.
HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
Στο επάνω αριστερά του παραθύρου κάντε κλικ στο σημειωματάριο "Φάκελος" > "Αποθήκευση ως" όνομα hijackthis και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε στο Desktop.
Παρακαλώ αποθηκεύστε το κείμενο ως log (. txt) Αρχείο.
Στη θέση σας, προσθέστε το αρχείο καταγραφής ως Κατάσχεση.
* Δεν έχετε καθορίσει Hijackthis τίποτα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
Οδηγός για τη στερέωση Logs σε θέση

Old 12η Νοέμβρη 2007, 15:12
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστούμε πολύ για μια τέτοια άμεση απάντηση - και πάλι. Θα προσπαθήσουμε αύριο όταν είμαι σε επιφυλακή και η γάτα δεν είναι γύρω μου για να περπατήσει πάνω από το πληκτρολόγιο!

Χαιρετισμοί.

Richie
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 13:17
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου,

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτές τις σαφείς οδηγίες. Έχω συνημμένο αρχείο καταγραφής. Δάχτυλα διαβεί!

Χαιρετισμοί.

Richie
Επισυναπτόμενα Αρχεία
File Type: txt hijackthis.txt (8,5 KB, 17 εμφανίσεις)
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 13:29
Συντονιστής Ομάδας

Δεν έχω δει κανένα κακόβουλο λογισμικό αλλά έχετε Internet Explorer v6.00 SP1

Η τρέχουσα έκδοση είναι Ιnternet Explorer v6.00 SP2

Γιατί δεν ενημερώθηκε για την SP2

Είναι αυτή η αδειούχος αντίγραφο των Windows;

Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 14:31
Ομάδα Δωρητών

Γεια σας, ευχαριστώ και πάλι.

Ναι. Όλα πλήρως νόμιμο. Όλα λογισμικό μου ήρθε με την Dell Laptop. Είχα ένα πρόβλημα, όταν για πρώτη φορά πήρε και το Microsoft ταξινομημένο αυτό για μένα. Είπαν ότι αν θα ήθελα να αναβαθμιστούν αυτόματα σε IE7 τότε δεν θα ήταν σε θέση να διορθώσει το πρόβλημά μου. Από τότε έχω κάθε δικαίωμα αυτόματων ενημερώσεων που είμαι λίγο επιφυλακτικός. Μπορείτε να με ενημερώσετε λίγο για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της MS και να κατεβάσετε όλες τις ενημερώσεις μέχρι σήμερα;

Χαιρετισμοί.

Richie
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τα Windows Vista αποτυγχάνει ONCE AGAIN. Βοήθεια παρακαλώ;! Δεν θα μου Ας καταργήσω το δικό του φάκελο! KerrBearr xo Λειτουργικά συστήματα Windows 2 18 Νοέμβρη 2009 14:10
Dell Laptop - Πρόβλημα Starting Windows - Keeps Απενεργοποίηση Off jazker Laptops, Κινητά & PDA 4 25 Μαρ 2009 06:59
Windows XP Folder Options cuttingplier Λειτουργικά συστήματα Windows 3 29 Δεκ. 2008 10:55
Windows Folder Ασφαλείας / Lock; SirStukings Λειτουργικά συστήματα Windows 3 18 Μαΐου 2008 19:48
Εκκίνηση των Windows σε ασφαλή λειτουργία philipbatten Off Topic Συζήτηση 1 1η Νοεμβρίου 2007 03:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.