![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, nade možete pomoći. Kad sam pokrenuti moj laptop sam uvijek dobiti folder "C: \ Program Files \ BT Voyager" koji se pojavljuje, a to pokazuje i mape sadržane u drugu mapu pod nazivom: "Voyager BT Wireless Folder". Moram zatvoriti ovaj, tako da mogu doći na moj radna površina. Nedotupavan stvar je, ako nisam dovoljno brz da zatvorite ga, moj miš kapi i ja onda moram restart koristeći podloga za miša. Je li to nešto što se lako može ispraviti? Mnogobrojan hvala u očekivanju. Richie |
|
| |||
| |||
| To mi zvuči kao virus, najbolje napraviti virus / spyware scan, vidi se vraća ako je bilo kakvih rezultata. Moglo bi se drugim stvarima, ali mi se čini da je zvuk poput virusa. |
|
| |||
| |||
| Kao Axegrinder ukazao pokrenuti protuvirusni i atleast jednom spyware scan. Nešto svibanj imati stečen u i ima promjena oko izbornika za pokretanje. Također otiđite na Početak> Trčanje> upišite msconfig te kliknite OK> Startup tab. Vidite li C: \ Program Files \ BT Voyager je postavljen za pokretanje prilikom pokretanja sustava. Vaš BT treba launching pri pokretanju, ali ne i cijelu mapu. |
|
| |||
| |||
| Imam brišu druge thread kako bismo mogli raditi od ove. |
|
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala. Jeste pokrenuti moje Virus Checker - McAfee i provjerava putem MSConfig Startup. Ne nađe viruse i mape nisu navedene u pokretanju datoteke. Bilo koji drugi prijedlog? Pretpostavljam da bih mogao deinstalirati i ponovno instalirati moja BT Internet Modem, ali zaista ne želim učiniti. Čini se takva jednostavna stvar, ali ja sam potpuno stumped u aukciji! Mnogobrojan hvala. Richie |
|
| |||
| |||
| Ja stvarno trebate vidjeti sve ono što se izvodi pri pokretanju pa ću je potrebna prijava. Preuzimanje HijackThis na radnu površinu. Dvaput kliknite na datoteku koju ste upravo preuzeli. Kliknite na "Instalacija"Button to install. To će po defaultu instalirati na katalog -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Molimo vas da ne promjenu zadane instalacije. Nakon instaliranja, HijackThis trebali otvoriti za vas. Sljedeći kliknite na "Da li je sustav skenirati i spremanje log file " gumb. HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad. U gornjem lijevom dijelu prozora kliknite na notepad "File" > "Save As" imenom hijackthis i onda ste na Desktop. Molimo, prijavite se spremiti kao tekst (. txt) File. U svoj post i dodajte se prijavite kao Prilog. * Nemate Hijackthis popraviti ništa. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna. Vodič za pričvrstiti Evidencije Da post |
|
| |||
| |||
| Mnogobrojan hvala za tako brz odgovor - opet. Ja ću probati ovo sutra kada sam oprezan i mačka 'ne okolo hodati iznad moje tastature! Pozdravi. Richie |
|
| |||
| |||
| Bok, Mnogobrojan hvala za takve jasne upute. I've priložen zapisnik. Prst križan! Pozdravi. Richie |
|
| |||
| |||
| Ja ne vidim bilo kakve štetne sadržaje, ali morate Internet Explorer v6.00 SP1 Trenutačna verzija je samnternet Explorer v6.00 SP2 Zašto si ne ažurira na SP2 Je li ovo licenciranu kopiju sustava Windows? |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, hvala opet. Da. Sve u potpunosti legitimna. Sav software je došao sa mojim Dell laptop. Ja sam imati problema kad sam prvi put je dobio Internet i Microsoft redaju se za mene. Kažu da, ako bih se automatski nadograditi na IE7 tada ne bi bio u mogućnosti da ispravi moj problem. Od tada sam dopušteno ikakvo automatska ažuriranja kako sam malo oprezan. Biste li savjetujete da samo idu na MS stranice i preuzeti ažuriranja sve do danas? Pozdravi. Richie |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windowsi Vidik Ne izvrši jednom. Molim pomoć?! Won't Let Me Obriši mapu MY OWN! | KerrBearr xo | Windows Operating Systems | 2 | 18 studeni 2009 14:10 |
| Dell Laptop - Trouble Početna Windows - vodi Shutting Off | jazker | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 25. ožujak 2009 06:59 |
| Windows XP Savijač Opcije | cuttingplier | Windows Operating Systems | 3 | 29. prosinac 2008 10:55 |
| Windows mapu Sigurnost / Zaključavanje? | SirStukings | Windows Operating Systems | 3 | 18. svibnja 2008 19:48 |
| Početna Windows u sigurnom načinu rada | philipbatten | Off Topic Discussion | 1 | 1. studeni 2007 03:19 |
| Thread Tools | |
| |