kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP Home - mappa jelenik meg, amikor kezdődik

Reply

Téma eszközök
Old November 11, 2007, 09:22
Donor Group

Default Windows XP Home - mappa jelenik meg, amikor kezdődik

Szia, remélem tudsz segíteni.

Amikor én induló laptop Mindig a mappa "C: \ Program Files \ BT Voyager" megjelenik, és ez azt mutatja, mappák másik mappába belül címe: "BT Voyager Wireless Folder".

Ki kell zárni ezt így tud az én asztalon. Ostoba dolog, ha nem vagyok elég gyors, hogy lezárja azt, az én egér csepp, és én akkor kell újraindítani a Mousepad.

Ez valami, amit könnyen orvoslására?

Köszönet előre.

Richie
Old November 11, 2007, 09:28
Csoport tagja

Ez nekem úgy hangzik, mint egy vírus, a legjobb, hogy a vírus / spyware scan, nézd meg, hogy visszatér eredménnyel. Ez lehet a többi dolgot, de nekem, hogy nem megbízható, mint egy vírus.
Old November 11, 2007, 09:35
Moderátor Csoport

Mint Axegrinder rámutatott fut víruskereső és kémprogram atleast egy vizsgálatból. Valami is ütött, és megváltoztatta az indítási menü kb.

Is menjen a Start> Futtatás> írja be az msconfig parancsot, majd kattintson az OK> Automatikus indítás fülre.

Nézd meg a C: \ Program Files \ BT Voyager meg futtatni induláskor. Ön a BT kell indít induláskor, de nem az egész mappát.

Old November 11, 2007, 09:55
Moderátor Csoport

Én hagyni a másik szál így munka ez.

Old November 12, 2007, 14:46
Donor Group

Sok köszönet. Lebonyolítása én Checker Virus - McAfee és ellenőrizni Indítópult MSConfig keresztül. Nem talált vírusok és a mappa nem szerepel az Indítópult fájlt. Minden más javaslatok? Azt hiszem, hogy távolítsa el és telepítse újra az én BT internet modem, de én tényleg nem akarok csinálni. Úgy tűnik, egy ilyen egyszerű dolog, de én teljesen stumped most!

Sok köszönet.

Richie
Old November 12, 2007, 14:50
Moderátor Csoport

Én valóban szükség van, mi minden fut induláskor ezért kell a napló.

Letöltés HijackThis az asztalra.
Kattintson duplán a fájl csak letöltött.
Kattintson a "Telepítés"Gombra a telepítés.
Ez alapértelmezés szerint telepíti a könyvtár -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Kérjük, ne változtassa meg az alapértelmezett install helyét.
A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.

Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file " gombra.
HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
A bal felső ablakban kattintsunk a notepad "Fájl" > "Save As" nevét hijackthis majd mentse el a Desktop.
Kérjük, őrizze meg a Napló a szöveg (. txtFájl).
Az Ön üzenete, add hozzá a napló egy Attachment.
* Még nincs Hijackthis meg semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.
Guide for Kapcsolódó Rendszernaplók A beosztás

Old November 12 2007, 15:12
Donor Group

Sok köszönet az ilyen gyors válasz - újra. Megpróbálom ezt holnap mikor vagyok figyelmeztető és a macska nem körül járni fölött billentyűzet!

Üdvözlettel.

Richie
Old November 14, 2007, 13:17
Donor Group

Szia,

Köszönet az ilyen egyértelmű utasításokat. Én csatolták a naplóban. Ujjak keresztbe!

Üdvözlettel.

Richie
Attached Files
File Type: txt hijackthis.txt (8,5 KB, 17 views)
Old November 14, 2007, 13:29
Moderátor Csoport

Én nem látok semmilyen malware, de van Internet Explorer v6.00 SP1

A jelenlegi változat I.NTERNET Explorer v6.00 SP2

Miért nem frissül az SP2

Ez egy licencelt példányát a Windows?

Old November 14, 2007, 14:31
Donor Group

Szia, köszönöm.

Igen. Minden teljesen törvényes. Minden szoftver jöttem én a Dell laptop. Igen van egy probléma, amikor először van rendezve és a Microsoft azt nekem. Azt mondta, hogy ha volna automatikusan frissített IE7 akkor nem tudta volna, hogy helyes az én problémám. Azóta lehetővé az automatikus frissítéseket, mint én vagyok egy kicsit óvatos. Tudna nekem tanácsot, hogy csak menjen rá a MS honlapján, és töltse le a frissítéseket a dátum?

Üdvözlettel.

Richie
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Kilátás Megbukik mégegyszer. Kérem, segítsen? Won't Let Me törlése SAJÁT mappa! KerrBearr XO enzim A Windows operációs rendszerek 2 November 18, 2009 14:10
Dell laptop - Trouble Starting Windows - Keeps lezárására jazker Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 25. március 2009 06:59
Windows XP Mappa beállításai cuttingplier A Windows operációs rendszerek 3 29. december 2008 10:55
Windows mappa Biztonsági / Lock? SirStukings A Windows operációs rendszerek 3 18. május 2008 19:48
Indítás a Windows csökkentett módban philipbatten Off Topic Discussion 1 1. november 2007 03:19
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.