![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, hope you can help. Kai aš pradėti savo laptopo gaunu katalogą "C: \ Program Files \ BT Voyager", esantis, ir tai rodo, katalogai kitame kataloge esantys pavadinimu: "BT Voyager" Wireless Folder ". Turiu uždaryti šį, kad aš galiu gauti savo kompiuteryje. Kvailas dalykas yra, jei aš nesu pakankamai greitas, kad jį uždaryti, mano pele pasitraukia ir aš tada iš naujo paleisti naudojant pelės kilimėlis. Ar tai ką aš galiu lengvai ištaisyti? Ačiū iš anksto. Richie |
|
| |||
| |||
| Tai man skamba lyg virusas, geriausia daryti virusas / spyware scan, ar jis grįžta jokių rezultatų. Tai gali būti ir kitų dalykų, bet man, kad jis skamba kaip virusas. |
|
| |||
| |||
| Kaip Axegrinder nurodė paleisti antivirusinę ir šnipinėjimo programų atleast vieno nuskaitymo. Kažkas gali būti įgytas ir perėjo paleisties meniu aplink. Pat galima eiti į Start> Run> įrašykite msconfig ir spustelėkite OK> Startup kortelėje. Pažiūrėkite, ar C: \ Program Files \ BT Voyager yra nustatyti skaičiuoti pradedant. Jūsų BT reikia pradėti paleidžiant, o ne visą aplanką. |
|
| |||
| |||
| Turiu Išbraukta kitų siūlų, kad mes galėtume dirbti viena iš šio. |
|
| |||
| |||
| Many thanks. Ar skaičiuoti mano Virus Checker - McAfee ir patikrinta Paleidimas per MSCONFIG. Virusų nerasta, ir aplankas nėra įtrauktas į įkrovos failą. Any other suggestions? Manau, kad galėčiau pašalinti ir iš naujo įdiegti savo BT interneto modemas, bet aš tikrai nenoriu to daryti. Atrodo toks paprastas dalykas, bet aš visiškai stumped dabar! Many thanks. Richie |
|
| |||
| |||
| Aš iš tiesų reikia pamatyti, ką visiems veikia paleidžiant todėl reikės log. Atsisiųsti HijackThis darbalaukyje. Dukart spustelėkite failą, kurį ką tik atsisiųstų. Paspauskite "Įdiegti"Mygtuką, norėdami nustatyti. Tai bus pagal numatytąją diegimo Directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Please don't pakeisti numatytąją diegimo vietą. Po install, HijackThis turėtų atverti jums. Kitas spustelėkite "Ar sistema nuskaito ir išsaugokite failą " mygtuką. HijackThis bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad. Į viršų kairėje Notepad lange Failas > "Save As" pavadinimas tai HijackThis tada išsaugokite jį Desktop. Prašome įrašyti kaip tekstas žurnale (. TxtFailas). Į savo pranešimą, pridėti Prisijungti su Attachment. * Neturite HijackThis nustatyti nieko. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas. Vadovas pritvirtinti žurnalai Post |
|
| |||
| |||
| Labai ačiū už tokį greitą atsakymą - dar kartą. I'll try rytoj, kai aš įspėti ir katės ne aplink vaikščioti per mano klaviatūra! Linkėjimai. Richie |
|
| |||
| |||
| Labas, Labai ačiū už tokius aiškius nurodymus. Aš pridedamas prisijunkite. Fingers kerta! Linkėjimai. Richie |
|
| |||
| |||
| Aš nematau jokių kenkėjiškų programų, bet jūs Internet Explorer v6.00 SP1 Dabartinė versija ašNTERNET Explorer v6.00 SP2 Kodėl tu negali atnaujinti su SP2 Tai licencijuota Windows "kopija? |
|
| |||
| |||
| Sveiki, ačiū dar kartą. Taip. Visi visiškai teisėta. Visos programinės atėjo su savo Dell Laptop. Aš turiu problemą, kai aš pirmą kartą gavo ji ir Microsoft surūšiuoti jis man. Jie sakė, kad jeigu aš buvo automatiškai atnaujintas iki IE7, tada jie nebūtų galėję teisingai mano problema. Nuo tada aš leidžiama bet automatiniai atnaujinimai, nes esu šiek tiek atsargiai. Ar gali man patarti, kad tiesiog pereiti į MS svetainę ir parsisiųsti visus atnaujinimus iki šiol? Linkėjimai. Richie |