![]() |
|
| |||
| |||
| Hi, ceru, ka jums var palīdzēt. Kad es uzsāktu savu klēpjdatoru es vienmēr saņemsiet mapi "C: \ Program Files \ BT Voyager", kas redzams, un tas mapes rāda citā mapē ietvertajiem ar nosaukumu: "BT Voyager Wireless Folder". Man aizvērt šo, lai es varētu nokļūt uz manu desktop. Dumjš lieta ir, ja es neesmu pietiekami strauja, lai to aizvērtu, mana pele pilieni, un es tam ir restart, izmantojot peles paliktnis. Tas ir kaut kas man var viegli labot? Many thanks in prognozēšanu. Richie |
|
| |||
| |||
| Tas man izklausās pēc vīrusu, vislabāk to darīt virus / spyware scan, redzētu, vai tas atgriež rezultātus. Tā varētu būt arī citas lietas, bet man tas izklausīsies vīruss. |
|
| |||
| |||
| Kā Axegrinder norādīja palaist antivīrusu un atleast viens spyware scan. Kaut ko var dabūt un ir mainījusies startēšanas izvēlnē apkārt. Arī dodieties uz Start> Run> type msconfig un noklikšķiniet uz OK> Startup tab. Redzētu, vai C: \ Program Files \ BT Voyager ir iestatīts darboties pie starta. Jūsu BT vajadzētu sākt, startējot, bet ne visu mapi. |
|
| |||
| |||
| Man ir svītrots citu pavedienu, lai mēs varētu strādāt ar šo vienu. |
|
| |||
| |||
| Many thanks. Vai palaist manu Virus Checker - McAfee un pārbauda Startup caur msconfig. Nav vīrusi atrast un mape nav minēta Startup failu. Any other suggestions? Es domāju, ka es varētu atinstalēt un vēlreiz instalēt mana BT Internet Modem, bet es tiešām nevēlos to darīt. Šķiet, ka šāda vienkārša lieta, bet es esmu pilnīgi stumped now! Many thanks. Richie |
|
| |||
| |||
| Es faktiski vajadzīgs, lai redzētu, kas viss ir sācies starta tāpēc man būs vajadzīga log. Lejupielādēt HijackThis uz Jūsu rakstāmgalda. Dubultklikšķi uz faila tikai lejupielādēt. Click on "Install"Button to install. Tas pēc noklusējuma instalēt directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Lūdzu, nemainiet default install atrašanās vietu. Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums. Nākamā noklikšķiniet uz "Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu " pogu. HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad. Augšējā kreisajā notepad logu klikšķi "File" > "Save As" name it HijackThis un saglabājiet to Desktop. Lūdzu, saglabājiet žurnālā, kā teksta (. txt) Fails. In your post, pievienojiet žurnālā, kā Pielikumu. * Nav HijackThis noteikt kaut. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. Rokasgrāmata piestiprināšana žurnālus, lai Post |
|
| |||
| |||
| Liels paldies par šādu ātru atbildi - vēlreiz. Es mēģināšu rīt, kad man ir trauksmes un kaķis nav apkārt staigāt pār manu klaviatūru! Sveicieni. Richie |
|
| |||
| |||
| Čau, Liels paldies par šādu skaidri norādījumi. Esmu pievienots žurnālā. Īkšķus! Sveicieni. Richie |
|
| |||
| |||
| Es neesmu redzēt jebkurš malware, bet jums ir Internet Explorer v6.00 SP1 Pašreizējā versija ir manNTERNET Explorer v6.00 SP2 Kāpēc jūs nav atjaunināti, lai SP2 Tas ir licencētu Windows kopiju? |
|
| |||
| |||
| Hi, thanks again. Jā. Visi ir pilnībā likumīga. Visas programmatūras nāca ar manu Dell klēpjdatoru. Es tā ir problēma, kad es pirmo reizi saņēmu to un Microsoft sakārtoti to me. Viņi teica, ka, ja man ir automātiski uzlabo par IE7, tad tie nebūtu varējuši novērst manu problēmu. Kopš tā laika esmu ļāvusi veikt automātisko atjaunināšanu, kā es esmu nedaudz piesardzīgs. Vai jūs varētu man ieteikt, lai tikai iet uz MS lapu un lejupielādēt visus atjauninājumus līdz šim? Sveicieni. Richie |
![]() |
|
| Bookmarks |