![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, hope you can help. Kiedy rozpocznie się mój laptop zawsze dostać folder "C: \ Program Files \ BT Voyager" znajdującym się, a to pokazuje foldery znajdujące się w innym folderze zatytułowany: "Voyager BT Wireless Folder". Muszę zamknąć to, abym mogła dostać się do mojego komputera. Silly rzeczą jest, jeśli nie jestem wystarczająco szybki, aby je zamknąć, moja mysz krople, a następnie trzeba ponownie uruchomić używając mousepad. Czy to coś co można łatwo skorygować? Wiele z góry dzięki. Richie |
|
| |||
| |||
| To dla mnie brzmi jak wirus, najlepiej zrobić wirus / spyware skanowania, czy zwraca żadnych wyników. Może to być inne rzeczy, ale mi się, że nie brzmią jak wirus. |
|
| |||
| |||
| Jak podkreślił Axegrinder uruchamianie programów antywirusowych, programów szpiegujących i atleast jeden skanowania. Coś może zdobyć i zmienił menu startowego okolice. Również przejdź do Start> Uruchom> wpisz polecenie msconfig i kliknij przycisk OK> karcie. Zobacz, jeśli C: \ Program Files \ BT Voyager jest ustawiony do uruchamiania przy starcie systemu. Twoja BT należy uruchomienie przy starcie, ale nie cały folder. |
|
| |||
| |||
| Mam usunięte drugiej wątku, więc może pracować z tego. |
|
| |||
| |||
| Many thanks. Czy uruchomić moje Virus Checker - McAfee i sprawdzane startowego poprzez polecenie MSCONFIG. Nie znaleziono wirusów i folder nie jest wymieniony w pliku startowego. Wszelkie inne propozycje? I suppose I could odinstalować i ponownie zainstalować BT Internet mojego modemu, ale ja naprawdę nie chcą zrobić. Wydaje się takie proste rzeczy, ale jestem całkowicie stumped teraz! Many thanks. Richie |
|
| |||
| |||
| I rzeczywiście trzeba zobaczyć, co wszystko jest uruchomiony przy starcie, więc będzie musiał zalogować. Pobrać HijackThis na pulpicie. Kliknij dwukrotnie pobrany plik. Kliknij przycisk "Zainstaluj", Aby zainstalować. Będzie ona domyślnie zainstalować do katalogu -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Proszę nie zmieniać domyślnej lokalizacji instalacji. Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie. Następnie kliknij przycisk "Czy system skanowania i zapisać plik " przycisk. HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku. W lewym górnym rogu okna kliknij notatnik Plik " > "Zapisz jako" nazwę hijackthis a następnie zapisać go na Desktop. Proszę zapisać dziennik w tekście (. txt) Plik. W postu, dodać do dziennika jako Zajęcie. * Nie ma niczego naprawić hijackthis. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne. Przewodnik do mocowania Logi na stanowisko |
|
| |||
| |||
| Wielkie podziękowania dla takiego szybkiego reagowania - ponownie. I'll try this when I'm jutro wpisu i kotów nie około chodzić nad moim klawiatury! Pozdrowienia. Richie |
|
| |||
| |||
| Cześć, Wielkie podziękowania dla tych jasnych instrukcji. I został dołączony do dziennika. Skrzyżowane palce! Pozdrowienia. Richie |
|
| |||
| |||
| Ja nie widzę żadnych złośliwym, ale musisz Internet Explorer v6.00 SP1 Obecna wersja jest INTERNETU Explorer v6.00 SP2 Dlaczego nie aktualizacja do SP2 Czy to jest licencjonowana kopia systemu Windows? |
|
| |||
| |||
| Hi, thanks again. Tak. Wszystkie w pełni uzasadnione. Wszystkie oprogramowania wraz z moim Dell Laptop. I nie ma problemu, kiedy dostałem pierwszą i Microsoft posortowane to dla mnie. Powiedzieli, że jeśli będę mieć automatycznie uaktualniony do IE7 wtedy nie byłaby w stanie skorygować mój problem. Od tego czasu mam dozwolone wszelkie aktualizacje automatyczne, jak mam trochę ostrożny. Czy doradza mi pójść na witrynie PC i pobrać wszystkie aktualizacje na bieżąco? Pozdrowienia. Richie |
![]() |
|
| Zakładki |