![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Želám Vám môže pomôcť. Keď spustím môj notebook som vždy zložke "C: \ Program Files \ BT Voyager" objavuje, a to ukazuje iné zložky obsiahnuté v priečinku s názvom: "BT Voyager Wireless zložiek". Musím zatvoriť, tak som sa môže dostať do môjho počítača. Hlúpe je, keď si nejsem dosť rýchla, aby ju zatvorte, má myš kvapky von a já potom musím reštartovať pomocou mousepad. Je to niečo, čo možno ľahko napraviť? Ďakujem vopred. Richie |
|
| |||
| |||
| To mi znie ako vírus, najlepšie urobiť vírus / spyware scan, či sa vrátia všetky výsledky. Mohlo by to byť iné, ale pre mňa, že sa zvuk ako vírus. |
|
| |||
| |||
| Ako Axegrinder poukázal na to, spustiť antivírový program a atleast jeden spyware scan. Niečo môžu mať dostal a zmenil spúšťacou menu v okolí. Ďalej choďte na Štart> Spustiť> zadajte príkaz msconfig a kliknite na tlačidlo OK> záložka Po spustení. Uvidíme, jestli je C: \ Program Files \ BT Voyager je nastavené na spustenie pri štarte. Vaša BT potrebné spúšťanie pri štarte, ale nie celú zložku. |
|
| |||
| |||
| Som vypustila iné vlákno, aby sme mohli pracovať z tohto jedného. |
|
| |||
| |||
| Děkuji. Už beží moje Virus Checker - McAfee a kontroluje spustení cez MSConfig. No nájsť vírusy a zložka nie je uvedená v spúšťací súbor. Akékoľvek ďalšie návrhy? Predpokladám, že by som mohol odinštalovať a znovu nainštalovať BT-Internet Modem, ale já naozaj nechcem, aby to urobil. Zdá sa, že takú jednoduchú vec, ale som úplne pne teraz! Děkuji. Richie |
|
| |||
| |||
| Já skutočne potrebujú vidieť, čo všetko je spustený pri spustení takže budem potrebovať protokol. Stiahnuť HijackThis do počítača. Double-kliknite na súbor, ktorý ste práve prevzali. Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať. Bude implicitne nainštaluje do adresára -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosím, nemeňte predvolenú inštaláciu umiestnenie. Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás. Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " tlačidlo. HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok. V ľavom hornom rohu okna kliknite notepad "Súbor" > "Uložiť ako" názov hijackthis a uložte ho do Desktop. Prosím uložte ako textový log (. Txt) Súboru. Za svoj príspevok, pridajte sa prihlásiť ako Prílohu. * Nemáte Hijackthis opraviť čokoľvek. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné. Sprievodca pre prichytenie logu do funkcie |
|
| |||
| |||
| Ďakujem za takú rýchlu odpoveď - opäť. Uvidíme zajtra skúsiť, keď som záznamu a mačka to nie je asi chodiť po mojej klávesnice! Pozdravy. Richie |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mnohé vďaka za také jasné inštrukcie. Som pripojený protokol. Palce! Pozdravy. Richie |
|
| |||
| |||
| Já nevidím žiadne malware, ale musíte Internet Explorer v6.00 SP1 Aktuálna verzia je INTERNET Explorer v6.00 SP2 Prečo ste neaktualizovali na SP2 Ide o licencovanú kópiu systému Windows? |
|
| |||
| |||
| Ahoj, vďaka. Áno. Všetko úplne legitímna. Všetky softvér prišiel s mojím Dell Laptop. Urobil som mať problém, keď som sa prvýkrát dostal a Microsoft Zoradené je pre mňa. Povedali, že ak by som si automaticky aktualizovaný na IE7, potom by nebol schopný opraviť môj problém. Od tej doby som žiadne povolené automatické aktualizácie, jak jsem trochu ostražitější. Mohli by ste mi poradiť, choď na MS stránky a stiahnuť všetky aktualizácie na rande? Pozdravy. Richie |