![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, наде можете помоћи. Кад сам покренути мој лаптоп сам увек добити фолдер "Ц: \ Програм Филес \ БТ Воыагер" који се појављује, а то показује и фасцикле садржане у другу фасциклу под називом: "Воыагер БТ Уирелесс Фолдер". Морам да затворите овај, тако да могу доћи на мој радна површина. Недотупаван ствар је, ако нисам довољно брз да затворите га, мој миш капи и ја онда морам рестарт помоћу подлога за миша. Да ли је то нешто што се лако може исправити? Многобројан захвалност у очекивању. Рицхие |
|
| |||
| |||
| То ми звучи као вирус, најбоље направити вирус / спыуаре Сцан, види се враћа ако је било каквих резултата. Могло би се другим стварима, али ми се чини да је звук попут вируса. |
|
| |||
| |||
| Као Аксегриндер указао покренути антивирусни и атлеаст једном спыуаре Сцан. Нешто мај имати стечен у и има промена око менија за покретање. Такође идите на Старт> Трчање> откуцајте мсцонфиг те кликните ОК> Стартуп таб. Видите ли Ц: \ Програм Филес \ БТ Воыагер је постављен за покретање приликом покретања система. Ваш БТ треба лаунцхинг при покретању, али не и целу фасциклу. |
|
| |||
| |||
| Имам бришу друге тхреад како бисмо могли да раде од ове. |
|
| |||
| |||
| Многобројан захвалност. Јесте покренути моје Вирус Цхецкер - МцАфее и проверава путем МСЦонфиг Стартуп. Не нађе вирусе и фасцикле нису наведене у покретању датотеке. Било који други предлог? Претпостављам да бих могао деинсталирам и поново инсталирате моја БТ Интернет Модем, али заиста не желим да урадите. Чини се таква једноставна ствар, али ја сам потпуно стумпед у аукцији! Многобројан захвалност. Рицхие |
|
| |||
| |||
| Ја стварно треба видети све оно што се изводи при покретању па ћу је потребна пријава. Скидати ХијацкТхис на радну површину. Двапут кликните на датотеку коју сте управо преузели. Кликните на "Инсталација"Буттон то инсталл. То ће по дефаулту инсталирати на каталог -- Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис Молимо вас да не промену подразумеване инсталације. Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас. Следећи кликните на "Да ли је систем скенирати и чување лог филе " дугме. ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад. У горњем левом делу прозора кликните на нотепад "Филе" > "Саве Ас" именом хијацктхис и онда сте на Десктоп. Молимо, пријавите се сачувати као текст (. Ткст) Филе. У свој пост и додајте се пријавите као Прилог. * Немате Хијацктхис поправити ништа. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна. Водич за причврстити Евиденције Да пост |
|
| |||
| |||
| Многобројан захвалност за тако брз одговор - опет. Ја ћу пробати ово сутра када сам опрезан и мачка 'не около ходати изнад моје тастатуре! Поздрави. Рицхие |
|
| |||
| |||
| Здраво, Многобројан захвалност за такве јасне инструкције. И'ве приложен записник. Прст крижан! Поздрави. Рицхие |
|
| |||
| |||
| Ја не видим било какве штетне садржаје, али морате Интернет Експлорер в6.00 СП1 Тренутна верзија је самнтернет Експлорер в6.00 СП2 Зашто си не ажурира на СП2 Да ли је ово лиценцирану копију система Уиндоус? |
|
| |||
| |||
| Поздрав, хвала опет. Да. Све у потпуности легитимна. Сав софтуаре је дошао са мојим Делл лаптоп. Ја сам да има проблема кад сам први пут је добио Интернет и Мицрософт редају се за мене. Кажу да, ако бих се аутоматски надоградити на ИЕ7 тада не би био у могућности да исправи мој проблем. Од тада сам допуштено икакве аутоматска ажурирања како сам мало опрезан. Да ли бисте савјетује да само иду на МС странице и преузети исправке све до данас? Поздрави. Рицхие |