az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows XP Home - Klasör zaman başlamak görüntüleninceye

Reply

Konu Araçları
Old 11 Kasım 2007, 09:22
Bağış Grubu

Default Windows XP Home - Klasör zaman başlamak görüntüleninceye

Merhaba, size yardımcı olabilir umuyoruz.

Ben "C klasörü almak benim laptop: \ Program Files \ BT Voyager", ve bu klasörler görünmüyor başka bir klasöre hakkı bulunan gösterir başlar: "BT Voyager Kablosuz Klasör".

Bu kadar benim masaüstüne alabilirsiniz kapatmak zorundasınız. Aptal şey, eğer yeterince hızlı değil, benim fare dışarı düşerse bunun yakın olduğunu ve daha sonra mousepad kullanarak yeniden başlatmanız gerekir.

Bu kolayca düzeltilmesi bir şey var mı?

Beklentisiyle Many thanks.

Richie
Old 11 Kasım 2007, 09:28
Üye Grubu

Bu benim için bir virüs, en iyi bir virüs yapmak / casus yazılım, tarama görmek eğer sonuçları gibi geliyor. Diğer şeyler, ama bana bir virüs gibi bu olabilir.
Old 11 Kasım 2007, 09:35
Moderatör Grubu

Olarak Axegrinder dışarı virüsten koruma çalıştırın ve işaret atleast bir casus yazılım tarama. Bir şey ve kazanılmış olabilir başlangıç menüsü civarında değişti.

Ayrıca Başlat gitmek> Çalıştır> MSCONFIG yazın ve Tamam'ı tıklayın> Başlangıç sekmesini seçin.

Eğer C: \ Program Files \ BT Voyager başlangıçta çalıştırmak için ayarlanırsa bakın. Sizin BT başlangıçta değil, tüm klasör başlatılması gerekir.

Old 11 Kasım 2007, 09:55
Moderatör Grubu

Biz bu iş için ben diğer iplik sildiniz.

Old 12 Kasım 2007, 14:46
Bağış Grubu

Çok teşekkürler. Benim Virüs Denetleyicisi çalıştırmak mı - McAfee ve MSCONFIG üzerinden Başlangıç kontrol. Hiçbir virüs ve bulunan klasör Başlangıç dosyasında yer alan değildir. Any other suggestions? Ben kaldırmak ve yeniden varsayalım-benim BT İnternet Modem kurulabilir, ama ben gerçekten yapmak istemiyorum ki. Bu o kadar basit bir şey gibi görünüyor, ama şimdi tamamen stumped yaşıyorum!

Çok teşekkürler.

Richie
Old 12 Kasım 2007, 14:50
Moderatör Grubu

Aslında ben bir günlük ihtiyacınız olacak ne başlangıçta çalıştıran görmek gerekir.

Indirmek HijackThis masaüstünüze.
Sadece indirdiğiniz dosyayı çift tıklayın.
Tıklayın ve "Yükle"Düğmesini kurulabilir.
Varsayılan Bu takdirde dizine yükleyin -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Lütfen varsayılan konuma yüklemek değişmez.
Üzerine yüklerseniz, HijackThis için açık olmalıdır.

Sonraki tıklayın "Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydetmek " düğmesini tıklayın.
HijackThis ve sonra bir günlük not defteri açılacaktır tarar.
Ilk olarak not defteri penceresinin sol tıklayın "Dosya" > "Farklı kaydet" ismi hijackthis ve sonra da bunu kaydetmek Masaüstü.
Lütfen bir metin olarak günlük kaydetmek (. txt) Dosyası.
Gönderiniz, bir olarak giriş ekle Ek.
* Hijackthis şey tamir yok mu. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.
Kılavuzu Bir Yazı için takma Kayıtlar için

Old 12 Kasım 2007, 15:12
Bağış Grubu

Böyle bir istemi yanıt Many thanks - Tekrar. Bunu yarın ben ve uyarı var kedi değil etrafında benim klavye üzerinde yürümeye deneyelim olacak!

Saygılar.

Richie
Old 14 Kasım 2007, 13:17
Bağış Grubu

Merhaba,

Böyle net talimatlar için pek çok teşekkürler. Ben giriş ekledim. Parmak çarpı işareti!

Saygılar.

Richie
Ekli Dosyalar
File Type: txt hijackthis.txt (8.5 KB, 17 kez)
Old 14 Kasım 2007, 13:29
Moderatör Grubu

Herhangi bir kötü amaçlı yazılım göremiyorum ama var Internet Explorer v6.00 SP1

Mevcut sürümü Internet Explorer v6.00 SP2

Neden SP2'ye güncellemediğiniz için

Bu Windows lisanslı bir kopyası mı?

Old 14 Kasım 2007, 14:31
Bağış Grubu

Merhaba, teşekkürler tekrar.

Evet. Tüm tamamen yasal. Tüm yazılımım Dell Laptop ile geldi. Ben ilk aldım ve Microsoft benim için düzenlenmiş bir sorun vardı. Dediler ki, eğer ben otomatik Onlar benim sorunu düzeltmek mümkün olursa IE7 sonra yükselttiyseniz ediyorum. O zamandan beri izin verilen tüm güncellemeleri otomatik olarak biraz dikkatli duyuyorum. Misiniz sadece MS sitesi üzerine gidip indirmek tarih için tüm güncelleştirmeleri bana tavsiye?

Saygılar.

Richie
Reply

Register

Bookmarks