менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Windows XP Home - папка з'являється при запуску

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2007, 09:22
Донор групи

Default Windows XP Home - папка з'являється при запуску

Привіт, сподіваюся, ви зможете допомогти.

Коли я почала мого ноутбука я завжди отримаєте у папці "C: \ Program Files \ BT Вояджер" з'являються, і це показує іншим папках, що містяться в папці під назвою "BT Voyager бездротової Папка".

Мені потрібно закрити, щоб я міг дістатися до свого робочого столу. Безглуздо те, що якщо я не достатньо швидкі, щоб закрити його, мої миші випадає і я тоді доведеться перезапустити допомогою Mousepad.

Хіба це щось я легко можу виправити?

Велике спасибі в очікуванні.

Річі
Old 11 листопада 2007, 09:28
Член групи

Це для мене звучить як вірус, краще зробити вірус / шпигунських сканування см. Якщо вона повертає ніяких результатів. Це можуть бути й інші речі, але мені, що звучить як вірус.
Old 11 листопада 2007, 09:35
Модератор групи

Як Axegrinder вказали запускати антивірусну й Atleast одне шпигунське сканування. Щось, можливо, отримав у змінилося і меню запуску навколо.

Крім того, перейдіть в меню Пуск> Виконати> введіть MSCONFIG і натисніть кнопку ОК> Запуск вкладки.

Дивіться, якщо C: \ Program Files \ BT Voyager встановлений на запуск при завантаженні. Ваша БТ повинна бути запуск при завантаженні системи, а не всю папку.

Old 11 листопада 2007, 09:55
Модератор групи

Я видалив інший потік, щоб ми могли працювати з цією.

Old 12 листопада 2007, 14:46
Донор групи

Большое спасибо. Зіткнулися мій антивірус - McAfee і перевірив запуск через Msconfig. Віруси не знайдені і папка не вказана у файлі запуску. Будь-які інші пропозиції? Я вважаю, я можу видалити і перевстановити мій інтернет BT модем, але я дійсно не хочуть цього робити. Здається, така проста річ, але я абсолютно глухий кут зараз!

Большое спасибо.

Річі
Old 12 листопада 2007, 14:50
Модератор групи

Мені дійсно потрібно побачити, що все працює при запуску тому я буду потрібний журнал.

Завантаження HijackThis на робочому столі.
Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили.
Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити.
Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Будь ласка, не змінити стандартну установку місці.
Після установки, HijackThis має відкрити для вас.

Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки.
HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop.
Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. TXTФайл).
У повідомленні, додати журналу, як Додаток.
* Не мають нічого виправити Hijackthis. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
Керівництва для кріплення Логи на посаду

Old 12 листопада 2007, 15:12
Донор групи

Велике спасибі за такий швидкий відповідь - знову. Я постараюся це завтра, коли я оповіщення і кота навколо, щоб не ходити по моїй клавіатурі!

Привіт.

Річі
Old 14 листопада 2007, 13:17
Донор групи

Привіт,

Велике спасибі за такі чіткі інструкції. Я надає журналу. Пальці перетнули!

Привіт.

Річі
Прикріплені файли
File Type: txt hijackthis.txt (8,5 КБ, 17 переглядів)
Old 14 листопада 2007, 13:29
Модератор групи

Я не бачачи ніяких шкідливих програм, але у вас є Internet Explorer v6.00 SP1

У поточній версії це яВеб Explorer v6.00 SP2

Чому ви не оновлюється до SP2

Чи є це ліцензійна копія Windows?

Old 14 листопада 2007, 14:31
Донор групи

Привіт, спасибо еще раз.

Так. Все повністю законними. Все програмне забезпечення прийшли з моїм ноутбуки Dell. Я є проблема, коли я вперше отримав її і Microsoft відсортовано це за мене. Вони сказали, що якби я був автоматично оновлені до IE7 тоді вони не були б в змозі виправити мою проблему. З тих пір я дозволив будь-які автоматичні оновлення, як я трохи насторожено. Порадили б ви мені просто перейти на сайт МС і завантажити всі оновлення, на сьогоднішній день?

Привіт.

Річі
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Збій Windows Vista знову. Допомога будь ласка!? Не дадуть мені Видалити мій папка! KerrBearr XO Операційні системи Windows 2 18 листопада 2009 14:10
Ноутбук Dell - проблеми із запуском Windows - Зберігає відключення jazker Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 25 березня 2009 06:59
Windows XP папки cuttingplier Операційні системи Windows 3 29 грудня 2008 10:55
Папка Windows Безпека / LOCK? SirStukings Операційні системи Windows 3 18 травня 2008 19:48
Запуск Windows у безпечному режимі philipbatten Off Topic Discussion 1 1 листопада 2007 03:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.