![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, сподіваюся, ви зможете допомогти. Коли я почала мого ноутбука я завжди отримаєте у папці "C: \ Program Files \ BT Вояджер" з'являються, і це показує іншим папках, що містяться в папці під назвою "BT Voyager бездротової Папка". Мені потрібно закрити, щоб я міг дістатися до свого робочого столу. Безглуздо те, що якщо я не достатньо швидкі, щоб закрити його, мої миші випадає і я тоді доведеться перезапустити допомогою Mousepad. Хіба це щось я легко можу виправити? Велике спасибі в очікуванні. Річі |
|
| |||
| |||
| Це для мене звучить як вірус, краще зробити вірус / шпигунських сканування см. Якщо вона повертає ніяких результатів. Це можуть бути й інші речі, але мені, що звучить як вірус. |
|
| |||
| |||
| Як Axegrinder вказали запускати антивірусну й Atleast одне шпигунське сканування. Щось, можливо, отримав у змінилося і меню запуску навколо. Крім того, перейдіть в меню Пуск> Виконати> введіть MSCONFIG і натисніть кнопку ОК> Запуск вкладки. Дивіться, якщо C: \ Program Files \ BT Voyager встановлений на запуск при завантаженні. Ваша БТ повинна бути запуск при завантаженні системи, а не всю папку. |
|
| |||
| |||
| Я видалив інший потік, щоб ми могли працювати з цією. |
|
| |||
| |||
| Большое спасибо. Зіткнулися мій антивірус - McAfee і перевірив запуск через Msconfig. Віруси не знайдені і папка не вказана у файлі запуску. Будь-які інші пропозиції? Я вважаю, я можу видалити і перевстановити мій інтернет BT модем, але я дійсно не хочуть цього робити. Здається, така проста річ, але я абсолютно глухий кут зараз! Большое спасибо. Річі |
|
| |||
| |||
| Мені дійсно потрібно побачити, що все працює при запуску тому я буду потрібний журнал. Завантаження HijackThis на робочому столі. Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили. Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити. Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Будь ласка, не змінити стандартну установку місці. Після установки, HijackThis має відкрити для вас. Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки. HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті. У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop. Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. TXTФайл). У повідомленні, додати журналу, як Додаток. * Не мають нічого виправити Hijackthis. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. Керівництва для кріплення Логи на посаду |
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за такий швидкий відповідь - знову. Я постараюся це завтра, коли я оповіщення і кота навколо, щоб не ходити по моїй клавіатурі! Привіт. Річі |
|
| |||
| |||
| Привіт, Велике спасибі за такі чіткі інструкції. Я надає журналу. Пальці перетнули! Привіт. Річі |
|
| |||
| |||
| Я не бачачи ніяких шкідливих програм, але у вас є Internet Explorer v6.00 SP1 У поточній версії це яВеб Explorer v6.00 SP2 Чому ви не оновлюється до SP2 Чи є це ліцензійна копія Windows? |
|
| |||
| |||
| Привіт, спасибо еще раз. Так. Все повністю законними. Все програмне забезпечення прийшли з моїм ноутбуки Dell. Я є проблема, коли я вперше отримав її і Microsoft відсортовано це за мене. Вони сказали, що якби я був автоматично оновлені до IE7 тоді вони не були б в змозі виправити мою проблему. З тих пір я дозволив будь-які автоматичні оновлення, як я трохи насторожено. Порадили б ви мені просто перейти на сайт МС і завантажити всі оновлення, на сьогоднішній день? Привіт. Річі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Збій Windows Vista знову. Допомога будь ласка!? Не дадуть мені Видалити мій папка! | KerrBearr XO | Операційні системи Windows | 2 | 18 листопада 2009 14:10 |
| Ноутбук Dell - проблеми із запуском Windows - Зберігає відключення | jazker | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 25 березня 2009 06:59 |
| Windows XP папки | cuttingplier | Операційні системи Windows | 3 | 29 грудня 2008 10:55 |
| Папка Windows Безпека / LOCK? | SirStukings | Операційні системи Windows | 3 | 18 травня 2008 19:48 |
| Запуск Windows у безпечному режимі | philipbatten | Off Topic Discussion | 1 | 1 листопада 2007 03:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |