![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Аз бях попаднал в доста голяма бъркотия с моя Dell лаптоп. Купих я преди около 2 години и през годините той е станал толкова задръстена и вируса на настройка, че реших, че е необходимо да бъде почистен. Аз разбрах, че от преинсталиране на операционната система на компютъра получава бърша и да започнете нов. Така и направих това, влязох в кода на продукта, избрани ново инсталиране ", отколкото" надстройка ". Аз премина през дълъг процес. Кога е станало, и ми рестартира компютъра, и на черен екран, тя ми даде избор на Windows XP Home или Windows XP Home (имаше две от тях). Така че аз просто натискане влиза, и аз имам към нови компютъра си. Стори са работили, но след като гледам в местните диск C, то hadnt. Всичко е там, но аз не можех да го достъп, както аз вече не е "Адриан", както ми беше името на компютъра преди това. При рестартиране на компютъра, аз се опитах зареждане на друга възможност, XP, но то уж ми позволиш. Така че изглежда сега аз имам доста побъркани компютър. Аз просто искам да преинсталирате Windows, има само една операционна система с всички стари неща избърсва, така че може да бъде отново като нови. Как мога да направя това и да оправи на Дилема аз съм в? (ако се наложи да преинсталирате Windows аз нужда инструкции, нямам идея какво IM правиш!) благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти си един инсталира над горната част на лошите инсталирате.
| |||
| |||
| здрасти. Той никога не ме попита за "формат" тя ме отвежда към черен екран, където го пита: partions др там е дебел и NTSC. Също така, Im сигурен съм избрал "пресен настанявам", а не ремонт. |
|
| |||
| |||
| Той ви даде списък на прегради за инсталиране. Трябва да ги изтриете всички и след това да създадете нова да инсталирате. |
|
| |||
| |||
| И аз така мисля, но това не би да ме изтриете NTFS, защото той казва неща са по него, които са необходими за инсталирането, или нещо подобно THT. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят Един HD не е достъпен след преинсталиране | Sambro | Дискове & сменяемите носители | 1 | 10-ти октомври 2009 година 16:19 |
| Windows XP Home | redden137 | Windows операционни системи | 3 | 12 април 2008 07:34 |
| Помощ за Windows Home premumn | samwar003 | Windows операционни системи | 3 | 3 Feb 2008 11:37 |
| Dell Inspiron 9300 - преинсталиране Проблем | rthies1 | Windows операционни системи | 2 | 18 Дек 2007 14:11 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | Windows операционни системи | 10 | 30 октомври 2007 год. 13:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |