menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP Home reinstalace.

Reply

Thread Nástroje
Old 3.září 2007, 08:45
Nový člen skupiny

Default Windows XP Home reinstalace.

OK. Já jsem se dostal do trochu zmatek s mým Dell Laptop. Koupil jsem ji asi před 2 lety a během let se stala tak ucpaná, a virus se jel jsem se rozhodl, že je nutné ji vymazán. Zjistil jsem, že přeinstalací operačního systému, dostane počítač otřel a začnete čerstvé. Takže já to udělal, i vstoupil v produktu kódu, selected 'novou instalaci' a ne 'upgrade'. Prošel jsem zdlouhavý proces. Když se to dělá, já opakovaný start má počítač, a na černé obrazovce, to mi volby Windows XP Home nebo Windows XP Home (byly tam dva z nich). Tak jsem stiskl vstoupit, a já dostal na mé nové ploše. Zdálo se, že funguje, ale po pohledu na místní disk c, ale hadnt. Všechno, co tam bylo, ale já nemohl přistupovat, jak už jsem nebyla 'ADRIAN', jak bylo moje jméno do počítače. O restartování počítače, já tried zatížením až XP jiných možností, ale nechtěl bych nechal mě. Takže se zdá, teď mám docela pokazil počítač. Chci jen přeinstalovat systém Windows, mají jen jeden operační systém se všemi starými věci otřel, tak to může být zase jako nový. Jak to mám udělat a vyřešit dilema jsem v?

(je-li i nutné přeinstalovat systém Windows i třeba návod, nemám ponětí, co im dělá!), díky.
Old 3.září 2007, 08:59
Administrátor Skupina

Jste nainstalovat přes vrchol špatné instalace.

Při procházení nastavení udělat čerstvý dosadit, a ne na opravu také udělat v plném formátu namísto rychlé formátování.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. září 2007, 09:03
Nový člen skupiny

nazdar. To nikdy se mě ptala na 'formátu' to se mi na černé obrazovce, kde se ptá na partions atd. tam je FAT a NTSC. Také, im jistý i vybrané 'čerstvý dosadit' a nelze opravit.
Old 3.září 2007, 09:09
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal xphelpme View Post
nazdar. To nikdy se mě ptala na 'formátu' to se mi na černé obrazovce, kde se ptá na partions atd. tam je FAT a NTSC. Také, im jistý i vybrané 'čerstvý dosadit' a nelze opravit.
To vám dal seznam oblastí instalovat. Musíte je odstranit všechny a pak vytvořit nový instalovat.
Old 3.září 2007, 09:10
Nový člen skupiny

Já si to myslel taky, ale to by mi nedovolí vypustit jeden NTFS, protože říká, že věci jsou na to, že jsou potřebné pro instalaci, nebo něco podobného THT.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
My One HD není přístupný po Reinstalace sambro Drives & Removable Media 1 10.října 2009 16:19
Windows XP Home redden137 Operační systémy Windows 3 12. duben 2008 07:34
Nápověda oken domů premumn samwar003 Operační systémy Windows 3 3. února 2008 11:37
Dell Inspiron 9300 - Reinstalace Problem rthies1 Operační systémy Windows 2 18. prosinec 2007 14:11
Windows XP Home SP2 Wutz Operační systémy Windows 10 30. října 2007 13:35
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.