![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK. Já jsem se dostal do trochu zmatek s mým Dell Laptop. Koupil jsem ji asi před 2 lety a během let se stala tak ucpaná, a virus se jel jsem se rozhodl, že je nutné ji vymazán. Zjistil jsem, že přeinstalací operačního systému, dostane počítač otřel a začnete čerstvé. Takže já to udělal, i vstoupil v produktu kódu, selected 'novou instalaci' a ne 'upgrade'. Prošel jsem zdlouhavý proces. Když se to dělá, já opakovaný start má počítač, a na černé obrazovce, to mi volby Windows XP Home nebo Windows XP Home (byly tam dva z nich). Tak jsem stiskl vstoupit, a já dostal na mé nové ploše. Zdálo se, že funguje, ale po pohledu na místní disk c, ale hadnt. Všechno, co tam bylo, ale já nemohl přistupovat, jak už jsem nebyla 'ADRIAN', jak bylo moje jméno do počítače. O restartování počítače, já tried zatížením až XP jiných možností, ale nechtěl bych nechal mě. Takže se zdá, teď mám docela pokazil počítač. Chci jen přeinstalovat systém Windows, mají jen jeden operační systém se všemi starými věci otřel, tak to může být zase jako nový. Jak to mám udělat a vyřešit dilema jsem v? (je-li i nutné přeinstalovat systém Windows i třeba návod, nemám ponětí, co im dělá!), díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jste nainstalovat přes vrchol špatné instalace.
| |||
| |||
| nazdar. To nikdy se mě ptala na 'formátu' to se mi na černé obrazovce, kde se ptá na partions atd. tam je FAT a NTSC. Také, im jistý i vybrané 'čerstvý dosadit' a nelze opravit. |
|
| |||
| |||
| To vám dal seznam oblastí instalovat. Musíte je odstranit všechny a pak vytvořit nový instalovat. |
|
| |||
| |||
| Já si to myslel taky, ale to by mi nedovolí vypustit jeden NTFS, protože říká, že věci jsou na to, že jsou potřebné pro instalaci, nebo něco podobného THT. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My One HD není přístupný po Reinstalace | sambro | Drives & Removable Media | 1 | 10.října 2009 16:19 |
| Windows XP Home | redden137 | Operační systémy Windows | 3 | 12. duben 2008 07:34 |
| Nápověda oken domů premumn | samwar003 | Operační systémy Windows | 3 | 3. února 2008 11:37 |
| Dell Inspiron 9300 - Reinstalace Problem | rthies1 | Operační systémy Windows | 2 | 18. prosinec 2007 14:11 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | Operační systémy Windows | 10 | 30. října 2007 13:35 |
| Thread Nástroje | |
| |