![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει. Έχω σε μια κάποια σύγχυση με την Dell Laptop μου. Το αγόρασα περίπου 2 χρόνια και με τα χρόνια έχει γίνει τόσο φραγμένο μέχρι και παθογόνα μαστίζονται ότι θ αποφάσισε ότι έπρεπε να σβηστεί. Έμαθα ότι η επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, ο υπολογιστής παίρνει σκουπιστεί και να ξεκινήσετε μια νέα. Έτσι έκανα αυτό, μπήκα στον κωδικό του προϊόντος, επιλέγονται «νέα εγκατάσταση» αντί της «αναβάθμισης». Πήγα μέσα από μια μακρά διαδικασία. Όταν αυτό έγινε, ξαναξεκίνησα τον υπολογιστή μου, και σε μια μαύρη οθόνη, αυτό μου έδωσε την επιλογή των Windows XP Home ή Windows XP Home (υπήρχαν δύο από αυτά). Έτσι θ αρχίσει μόλις πατηθεί, και πήρα την νέα επιφάνεια εργασίας μου. Φάνηκε να έχει εργαστεί, αλλά μετά από εξέταση σε τοπικό γ δίσκο, το hadnt. Όλα ήταν εκεί, αλλά δεν θα μπορούσα να έχουν πρόσβαση στο σύστημα, όπως μου δεν ήταν πλέον "ADRIAN», όπως ήταν το όνομα του υπολογιστή μου πριν. Με την επανεκκίνηση του υπολογιστή, προσπάθησα φόρτωση μέχρι την άλλη επιλογή XP, αλλά επιτρέψτε μου να wouldnt. Έτσι, φαίνεται ότι τώρα έχω ένα αρκετά μπέρδεμα πάνω υπολογιστή. Θέλω απλώς να επανεγκαταστήσετε τα Windows, έχουν μόνο ένα λειτουργικό σύστημα με όλα τα παλιά πράγματα σβηστεί, έτσι ώστε να μπορεί να είναι σαν νέα πάλι. Πώς μπορώ να κάνω αυτό και να διευθετήσουμε το i dilema είμαι; (αν χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε τα Windows χρειάζομαι οδηγίες, δεν έχω ιδέα τι κάνει im!) ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάνατε μία εγκατάσταση πάνω από την κορυφή της κακής εγκατάστασης.
| |||
| |||
| γεια. Ποτέ δεν με ρώτησε σχετικά με τη μορφή 'αυτό να μου παίρνει μια μαύρη οθόνη όπου ζητά περίπου partions κ.λπ. υπάρχει FAT και NTSC. Επίσης, im σίγουρος έχω επιλέξει "νέα εγκατάσταση" και δεν επισκευή. |
|
| |||
| |||
| Θα σας έδωσε μία λίστα κατατμήσεων για την εγκατάσταση σε. Θα πρέπει να τα διαγράψει όλα και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ένα νέο για την εγκατάσταση σε. |
|
| |||
| |||
| Σκέφτηκα τόσο πολύ, αλλά δεν θα επιτρέψτε μου να διαγράψετε το NTFS ενός διότι λέει τα πράγματα με αυτό που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση, ή κάτι σαν THT. |