Ponovne instalacije sustava Windows XP Home. U redu. Ive 'je dobio na malo zabrljati sa mojim Dell Laptop. Sam ga kupio prije oko 2 godine i tijekom godina je postala toliko začepljen gore i voziti virus taj JA odlučio je potreban da bi se izbrisala. Otkrio sam da reinstalirati operativni sustav, računalo dobiva obrisa i počnete svježe. Tako ja to učinio, ja ušao u proizvodu kod, odabran "uvesti koga u službu nov 'nego' upgrade '. JA je otišao kroz dugotrajan proces. Kada je to učinio, ja ponovno pokretanje moj računalo, te na crni ekran, to je dao mene izbor Windows XP Home ili Windows XP Home (postojala su dva od njih). Na taj način ja pravedan ulaziti prešani, a ja je dobio moje nove desktop. Činilo se da je radio, ali nakon što tražite u lokalnom disku C, to hadnt. Sve je tu, ali ja ga ne mogu pristupiti kao što sam bio više nije 'ADRIAN' kao što je bio moj naziv računala prije. Na ponovni započinjanje određeni član PC-, JA pokušao krcanje do druge XP opciju, ali wouldnt let me. Na taj način Internet činiti se sada imam prilično messed up računalo. JA pravedan ištanje to reinstalirati Windows, imaju samo jedan operacijski sustav sa svim starim stvari izbrisala, tako da se može opet biti kao nov. Kako da to uradim i izdvojiti dilema ja sam u?
(ako trebam reinstalirati Windows i potrebne upute, ja nemam pojma što im rade!) hvala. |