kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Windows XP Home újratelepítése.

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 3, 2007, 08:45
Új tag Csoport

Default Windows XP Home újratelepítése.

Ok. Van egy kis kavarodás az én Dell laptop. Vettem kb 2 évvel ezelőtt, és az évek során már annyira eltömődött, és vírus lovagolt, hogy én úgy döntött, hogy szükség van, hogy le kell törölni. Megtudtam, hogy az az operációs rendszer újratelepítése, a számítógép lesz letörölte, és elkezd egy friss. Így tettem, én lépett a termék kódot, a kiválasztott "új install" helyett "upgrade". Mentem keresztül, egy hosszú folyamat. Amikor ez megtörtént, újra én PC-m, és egy fekete képernyő, hogy adott nekem a választás a Windows XP Home vagy Windows XP Home (kettő volt közülük). Szóval én csak nyomott be, és én kaptam az én új asztalon. Úgy látszott, hogy dolgozott, de miután megnézte a helyi lemez c, hogy hadnt. Minden volt ott, de nem tudtam hozzáférés, mint én már nem "Adrian", mint volt a számítógép neve előtt. Én újraindítani a PC, próbáltam betöltése, a másik XP lehetőség, de ez akar enged én. Úgy tűnik tehát most nekem van egy eléggé elrontotta számítógép. Csak azt akarom, hogy újra a Windows, csak egy operációs rendszer az összes régi cucc letörölte, így lehet, mint az új megint. Hogy tehetem ezt, és fajta ki a dilema vagyok?

(Ha újra kell telepíteni a Windows szükségem van utasításait, fogalmam sincs, mi im csinálsz!) köszönöm.
Old 3. Sep 2007, 08:59
Administrator Group

Ugye telepítés fölött a rossz telepítést.

Amikor a telepítés nem megy át a friss telepítés, és nem a javítás is csinál a teljes formátum helyett a gyors formátumban.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. Sep 2007, 09:03
Új tag Csoport

szia. Soha nem kérdezett "formátum" tart engem, hogy egy fekete képernyő, ahol azt kéri, mintegy partions stb van FAT és NTSC. Is, im biztos, hogy a kiválasztott "friss install", és nem javítás.
Old Szeptember 3, 2007, 09:09
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by xphelpme View Post
szia. Soha nem kérdezett "formátum" tart engem, hogy egy fekete képernyő, ahol azt kéri, mintegy partions stb van FAT és NTSC. Is, im biztos, hogy a kiválasztott "friss install", és nem javítás.
Ez adott egy listát a partíciók kíván telepíteni. El kell törölni az összes, és majd hozzon létre egy újat kíván telepíteni.
Old Szeptember 3, 2007, 09:10
Új tag Csoport

Én is így gondoltam, de nem engedte törölni az NTFS egy cuccot, mert azt mondja, van rá, hogy szükséges a telepítéshez, vagy valami hasonló tht.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az Egyetleneim HD nem elérhető újratelepítés után sambro Drives & Removable Media 1 Október 10, 2009 16:19
Windows XP Home redden137 A Windows operációs rendszerek 3 12. április 2008 07:34
Segítség windows home premumn samwar003 A Windows operációs rendszerek 3 3. február 2008 11:37
Dell Inspiron 9300 - újratelepítés Probléma rthies1 A Windows operációs rendszerek 2 18. december 2007 14:11
Windows XP Home SP2 Wutz A Windows operációs rendszerek 10 30. október 2007 13:35
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.