![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ok. Van egy kis kavarodás az én Dell laptop. Vettem kb 2 évvel ezelőtt, és az évek során már annyira eltömődött, és vírus lovagolt, hogy én úgy döntött, hogy szükség van, hogy le kell törölni. Megtudtam, hogy az az operációs rendszer újratelepítése, a számítógép lesz letörölte, és elkezd egy friss. Így tettem, én lépett a termék kódot, a kiválasztott "új install" helyett "upgrade". Mentem keresztül, egy hosszú folyamat. Amikor ez megtörtént, újra én PC-m, és egy fekete képernyő, hogy adott nekem a választás a Windows XP Home vagy Windows XP Home (kettő volt közülük). Szóval én csak nyomott be, és én kaptam az én új asztalon. Úgy látszott, hogy dolgozott, de miután megnézte a helyi lemez c, hogy hadnt. Minden volt ott, de nem tudtam hozzáférés, mint én már nem "Adrian", mint volt a számítógép neve előtt. Én újraindítani a PC, próbáltam betöltése, a másik XP lehetőség, de ez akar enged én. Úgy tűnik tehát most nekem van egy eléggé elrontotta számítógép. Csak azt akarom, hogy újra a Windows, csak egy operációs rendszer az összes régi cucc letörölte, így lehet, mint az új megint. Hogy tehetem ezt, és fajta ki a dilema vagyok? (Ha újra kell telepíteni a Windows szükségem van utasításait, fogalmam sincs, mi im csinálsz!) köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugye telepítés fölött a rossz telepítést.
| |||
| |||
| szia. Soha nem kérdezett "formátum" tart engem, hogy egy fekete képernyő, ahol azt kéri, mintegy partions stb van FAT és NTSC. Is, im biztos, hogy a kiválasztott "friss install", és nem javítás. |
|
| |||
| |||
| Ez adott egy listát a partíciók kíván telepíteni. El kell törölni az összes, és majd hozzon létre egy újat kíván telepíteni. |
|
| |||
| |||
| Én is így gondoltam, de nem engedte törölni az NTFS egy cuccot, mert azt mondja, van rá, hogy szükséges a telepítéshez, vagy valami hasonló tht. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az Egyetleneim HD nem elérhető újratelepítés után | sambro | Drives & Removable Media | 1 | Október 10, 2009 16:19 |
| Windows XP Home | redden137 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 12. április 2008 07:34 |
| Segítség windows home premumn | samwar003 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 3. február 2008 11:37 |
| Dell Inspiron 9300 - újratelepítés Probléma | rthies1 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 18. december 2007 14:11 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | A Windows operációs rendszerek | 10 | 30. október 2007 13:35 |
| Téma eszközök | |
| |