![]() |
|
| |||
| |||
| אישור. יש לי לתוך קצת בלגן עם מחשב נייד Dell שלי. קניתי אותו על 2 שנים ועם השנים זה הפך להיות כל כך סתום מעלה וירוס רדוף כי החלטתי שזה צריך להימחק. התברר לי על ידי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, המחשב מקבל ניגב ואתה מתחיל טרי. אז עשיתי את זה, אני נכנס בקוד המוצר, שנבחרו 'התקן חדש' ולא 'שדרוג'. עברתי תהליך ארוך. כאשר זה נעשה, אני מחדש את המחשב שלי, וגם על מסך שחור, זה נתן לי את הבחירה של Windows XP Home, או Windows XP Home (היו שניים מהם). אז אני פשוט לחוץ להיכנס, ואני חייב שולחן העבודה החדש שלי. זה כנראה עבד, אבל אחרי מבט בדו הדיסק המקומי, זה hadnt. הכול היה שם אבל לא יכולתי לגשת אליו כפי שאני כבר לא 'אדריאן' כמו המחשב שלי היה שם לפני. על הפעלה מחדש של המחשב, ניסיתי את אפשרות טעינת XP אחרים, אבל זה wouldnt תן לי. כך זה נראה עכשיו יש לי די פישל המחשב. אני רק רוצה להתקין מחדש את Windows, יש רק מערכת הפעלה אחת עם כל החומר הישן ניגבה, כדי שניתן יהיה שוב כמו חדש. איך אני עושה את זה למיין את dilema אני נמצאת? (אם אני צריך להתקין מחדש את חלונות אני צריך הוראות, אין לי מושג מה עושה IM!) תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עשית להתקין מעל הרע להתקין.
| |||
| |||
| הי. זה מעולם לא שאל אותי על 'תבנית' זה לוקח לי מסך שחור שבו הוא שואל על partions וכו 'יש FAT ו-NTSC. כמו כן, אני בטוח im שנבחרו 'טרי להתקין "ולא לתקן. |
|
| |||
| |||
| הוא נתן לך רשימה של המחיצות כדי להתקין. אתה צריך למחוק את כולם ואז ליצור אחד חדש כדי להתקין. |
|
| |||
| |||
| גם אני חשבתי כך, אבל זה לא נתן לי למחוק את הקבצים NTFS אחד כי זה אומר דברים על זה כי הם נדרשים עבור ההתקנה, או משהו כזה tht. |