mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Windows XP Home įdiegti iš naujo.

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 3, 2007, 08:45
Naujas Narys

Gerai. I've got į keletą su mano Dell Laptop netvarka bitų. Aš nusipirkau ji apie 2 metus ir per tuos metus ji tapo taip užsikemša viršų ir virusų važinėtis, kad aš nusprendžiau ji turėjo būti sunaikinti. Sužinojau, kad iš naujo įdiegti operacinę sistemą, kompiuteris tampa nuvaloma ir paleisti iš naujo. Taigi, aš padariau tai, aš įrašytas į produkto kodas, pasirinktas "nauja įdiegti", o ne "atnaujinti". Aš per ilgas procesas. Kai tai buvo padaryta, aš vėl mano kompiuteryje, o juodas ekranas, ji davė man "Windows XP Home ar Windows XP Home pasirinkimo (buvo dvi iš jų). Taigi aš tiesiog štampuoto įvesti, ir aš prie mano naujas kompiuteris. Atrodė, kad dirbo, bet po ieško vietos diske C, tai hadnt. Viskas ten buvo, bet aš negalėjau prie jo, kaip aš nebėra "ADRIAN" kaip buvo mano kompiuterio vardas anksčiau. Dėl paleisti kompiuterio, aš bandžiau pakrauti iki kitų XP "variantą, bet wouldnt let me. Taigi, atrodo, dabar turiu gana messed up kompiuterio. Aš tik noriu iš naujo įdiegti Windows, tik viena operacinė sistema su visomis sendaikčiai nuvaloma, todėl gali būti kaip nauja dar kartą. Kaip man tai padaryti ir išspręsti dilema aš esu?

(jei reikia iš naujo įdiegti "Windows" Man reikia instrukcijos, aš neįsivaizduoju, ką jiems daryti!) Ačiū.
Old Rugsėjis 3, 2007, 08:59
Administrator Grupė

Tu įdiegti per blogai įdiegti viršuje.

Kada vyksta per setup do šviežios įdiegti, o ne remontuoti, taip pat atlikti visą formatavimą, o ne quick format.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugsėjis 3, 2007, 09:03
Naujas Narys

Labas. Jis niekada manęs paklausė apie "formatas", tai mano mane juodas ekranas, kai jis paklaus apie partions tt yra FAT ir NTSC. Be to, jiems tikrai Mane pasirinko "šviežiai įdiegti", o ne remontas.
Old Rugsėjis 3, 2007, 09:09
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by xphelpme View Post
Labas. Jis niekada manęs paklausė apie "formatas", tai mano mane juodas ekranas, kai jis paklaus apie partions tt yra FAT ir NTSC. Be to, jiems tikrai Mane pasirinko "šviežiai įdiegti", o ne remontas.
Jis davė jums skyrių sąrašą, kad įdiegtumėte. Turite i ¹ trinti visus juos ir tada sukurti naują, kad įdiegtumėte.
Old Rugsėjis 3, 2007, 09:10
Naujas Narys

Maniau, kad per daug, bet tai neleidžia man išbraukti vieną NTFS, nes ji sako Daiktai yra dėl to, kad yra būtina įrengimui, veikimui, arba kažką panašaus THT.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.