| Gerai. I've got į keletą su mano Dell Laptop netvarka bitų. Aš nusipirkau ji apie 2 metus ir per tuos metus ji tapo taip užsikemša viršų ir virusų važinėtis, kad aš nusprendžiau ji turėjo būti sunaikinti. Sužinojau, kad iš naujo įdiegti operacinę sistemą, kompiuteris tampa nuvaloma ir paleisti iš naujo. Taigi, aš padariau tai, aš įrašytas į produkto kodas, pasirinktas "nauja įdiegti", o ne "atnaujinti". Aš per ilgas procesas. Kai tai buvo padaryta, aš vėl mano kompiuteryje, o juodas ekranas, ji davė man "Windows XP Home ar Windows XP Home pasirinkimo (buvo dvi iš jų). Taigi aš tiesiog štampuoto įvesti, ir aš prie mano naujas kompiuteris. Atrodė, kad dirbo, bet po ieško vietos diske C, tai hadnt. Viskas ten buvo, bet aš negalėjau prie jo, kaip aš nebėra "ADRIAN" kaip buvo mano kompiuterio vardas anksčiau. Dėl paleisti kompiuterio, aš bandžiau pakrauti iki kitų XP "variantą, bet wouldnt let me. Taigi, atrodo, dabar turiu gana messed up kompiuterio. Aš tik noriu iš naujo įdiegti Windows, tik viena operacinė sistema su visomis sendaikčiai nuvaloma, todėl gali būti kaip nauja dar kartą. Kaip man tai padaryti ir išspręsti dilema aš esu?
(jei reikia iš naujo įdiegti "Windows" Man reikia instrukcijos, aš neįsivaizduoju, ką jiems daryti!) Ačiū. |