![]() |
|
| |||
| |||
| Labi. I've got vērā mazliet juceklis ar manu Dell klēpjdatoru. Iegādājos to apmēram 2 gadus atpakaļ un gadu gaitā tā ir kļuvusi tik aizsērējusi augšu un vīrusu apsēts, ka es izlēmu to vajadzēja noslauka. Es atklāju, ka ar pārinstalēt operētājsistēmu, dators kļūst noslaucīja un sākat svaiga. So I did this, i iekļautas ražojuma kodu cikls "jauna instalēt", nevis "uzlabot". Es devos cauri garš process. Kad tas tika darīts, es atsākās manu PC, un uz melna ekrāna, tas deva man izvēlēties Windows XP Home vai Windows XP Home (tur bija divi no tiem). Tā nu es vienkārši nospiestu ieceļot, un i got my new desktop. Tas, šķiet, ir strādājuši, bet pēc izskata vietējā diska c, tas hadnt. Viss bija tur, bet es nevarēju tai piekļūt, jo man vairs nebija "ADRIAN", kas bija mana datora nosaukums pirms tam. Par atsākt datora, es centos iekraušana augšu citi XP iespēja, bet wouldnt let me. Tāpēc šķiet Tagad man ir diezgan messed up datoru. Es tikai gribu pārinstalēt logus, ir tikai viena operētājsistēma ar visu veco stuff noslauka, lai to varētu, piemēram, jaunas vēlreiz. Kā es varu darīt un sakārtotu dilema i am in? (ja man vajadzēs pārinstalēt windows i need instrukcijām, man nav ne jausmas, ko im doing!) thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs instalēt pār aug slikti instalēt.
| |||
| |||
| čau. Tā nekad nav man jautāja par "formātu", kas nepieciešams, man melns ekrāns, ja tā jautā par partions utt ir FAT un NTSC. Arī, im pārliecināts, ka man cikls "svaigu install", nevis remontu. |
|
| |||
| |||
| Tā deva jūs saraksts šķērssienas, lai uzstādītu to. Jums nepieciešams izdzēst visus un pēc tam izveidojiet jaunu instalēt to. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, tā arī, bet tas neļauj man izdzēst NTFS viena, jo tā saka sīkumi ir par to, ka ir nepieciešami uzstādīšanai, vai kaut kas līdzīgs THT. |