| Ok. Mam na trochę mess with my laptop Dell. Kupiłem go około 2 lata temu i przez lata stał się on tak zatkany i wirus jechał, że postanowiłem to potrzebne do wymazania. Dowiedziałem się, że przez ponowne zainstalowanie systemu operacyjnego, komputer zostaje wytarta uruchomieniu nowego. Tak ja to zrobił, i weszła w kod produktu, wybranych "nowych instalacji" zamiast "upgrade". Przeszedłem przez długi proces. Kiedy to się stało, i ponownie na moim komputerze, a czarny ekran, to dał mi wybór Windows XP Home lub Windows XP Home (były dwa z nich). Więc po prostu wciśnięty klawisz ENTER, a mam do mojego nowego pulpitu. Zdawało się, że pracował, ale po spojrzeniu w lokalnym dysku c, to hadnt. Wszystko było, ale nie mogłem do niego dostęp i nie był już "ADRIAN" jak moje nazwisko komputer przed. Na ponowne uruchomienie komputera, ja testowałem na innej opcji XP, ale wouldnt let me. Tak więc wydaje się, teraz mam dość zawiedli komputera. Chcę tylko ponowna instalacja systemu Windows, ma tylko jeden system operacyjny z wszystkich rzeczy stare wytrzeć, więc może być jak nowy jeszcze raz. Jak to zrobić i uporządkowanie i dilema jestem w?
(jeśli konieczna ponowna instalacja systemu Windows i potrzebujesz instrukcji, nie mam pojęcia, co im robi!) dzięki. |