menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Windows XP Home reinstalace.

Reply

Thread Tools
Old 3.září 2007, 08:45
Nový člen skupiny

OK. Ja som sa dostal do trochu zmätok s mojím Dell Laptop. Kúpil som ju asi pred 2 rokmi a počas rokov sa stala tak upchatá, a vírus sa jel som sa rozhodol, že je potrebné ju vymazaný. Zistil som, že reinštaláciou operačného systému, dostane počítač otrel a začnete čerstvé. Takže já to urobil, aj vstúpil v produkte kóde, selected 'novú inštaláciu' a nie 'upgrade'. Prešiel som zdĺhavý proces. Keď sa to robí, já opakovaný štart má počítač, a na čiernej obrazovke, to mi voľby Windows XP Home alebo Windows XP Home (boli tam dvaja z nich). Tak som stlačil vstúpiť, a ja dostal na mojej novej ploche. Zdalo sa, že funguje, ale po pohľade na miestnej disk c, ale hadnt. Všetko, čo tam bolo, ale ja nemohol pristupovať, ako som už nebola 'ADRIAN', ako bolo moje meno do počítača. O reštartovanie počítača, já tried zaťažením až XP iných možností, ale nechcel by som nechal ma. Takže sa zdá, teraz mám docela pokazil počítač. Chcem len preinštalovať systém Windows, majú len jeden operačný systém so všetkými starými veci otrel, tak to môže byť zase ako nový. Ako to mám urobiť a vyriešiť dilemu som v?

(je-li i potrebné preinštalovať systém Windows aj potrebné návod, nemám potuchy, čo im robí!), vďaka.
Old 3. septembra 2007, 08:59
Administrátor Skupina

Ste nainštalovať cez vrchol zlé inštalácie.

Pri prechádzaní nastavenia urobiť čerstvý dosadiť, a nie na opravu taktiež urobiť v plnom formáte namiesto rýchle formátovanie.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. septembra 2007, 09:03
Nový člen skupiny

nazdar. To nikdy sa ma pýtala na 'formáte' to sa mi na čiernej obrazovke, kde sa pýta na partions atd tam je FAT a NTSC. Tiež, im istý aj vybrané 'čerstvý dosadiť' a nemožno opraviť.
Old 3.září 2007, 09:09
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal xphelpme View Post
nazdar. To nikdy sa ma pýtala na 'formáte' to sa mi na čiernej obrazovke, kde sa pýta na partions atd tam je FAT a NTSC. Tiež, im istý aj vybrané 'čerstvý dosadiť' a nemožno opraviť.
To vám dal zoznam oblastí inštalovať. Musíte je odstrániť všetky a potom vytvoriť nový inštalovať.
Old 3.září 2007, 09:10
Nový člen skupiny

Já si to myslel taky, ale to by mi nedovolí vypustiť jeden NTFS, pretože hovorí, že veci sú na to, že sú potrebné pre inštaláciu, alebo niečo podobné THT.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.