| OK. Ja som sa dostal do trochu zmätok s mojím Dell Laptop. Kúpil som ju asi pred 2 rokmi a počas rokov sa stala tak upchatá, a vírus sa jel som sa rozhodol, že je potrebné ju vymazaný. Zistil som, že reinštaláciou operačného systému, dostane počítač otrel a začnete čerstvé. Takže já to urobil, aj vstúpil v produkte kóde, selected 'novú inštaláciu' a nie 'upgrade'. Prešiel som zdĺhavý proces. Keď sa to robí, já opakovaný štart má počítač, a na čiernej obrazovke, to mi voľby Windows XP Home alebo Windows XP Home (boli tam dvaja z nich). Tak som stlačil vstúpiť, a ja dostal na mojej novej ploche. Zdalo sa, že funguje, ale po pohľade na miestnej disk c, ale hadnt. Všetko, čo tam bolo, ale ja nemohol pristupovať, ako som už nebola 'ADRIAN', ako bolo moje meno do počítača. O reštartovanie počítača, já tried zaťažením až XP iných možností, ale nechcel by som nechal ma. Takže sa zdá, teraz mám docela pokazil počítač. Chcem len preinštalovať systém Windows, majú len jeden operačný systém so všetkými starými veci otrel, tak to môže byť zase ako nový. Ako to mám urobiť a vyriešiť dilemu som v?
(je-li i potrebné preinštalovať systém Windows aj potrebné návod, nemám potuchy, čo im robí!), vďaka. |