![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У реду. Имам у мало хаос са мојим Делл лаптоп. Сам га купио пре око 2 године и током година постало је толико закрцен горе и вирус маларије да сам одлучио да је потребно да буде уништен. Сазнао сам да је поново инсталирате оперативни систем, рачунар добија избрисала и почнете свеже. Зато сам ово урадио, ја сам ушао у код производа, изабрали "нове инсталације 'уместо' надоградње '. Прошао сам кроз дуготрајан процес. Када је то урађено, ја сам рестартује мој ПЦ, а на црном екрану, то ми је дао избор оперативног система Уиндоус КСП Хоме или Уиндоус КСП Хоме (постојале су две од њих). Тако да сам само притисне ЕНТЕР, а сам на мој нови десктоп. Изгледало је да су радили, али после тражи на локалном диску Ц, то хаднт. Све је ту, али нисам могао приступити као што сам био више 'АДРИАН "како је моје име рачунара пре. На поновног покретања рачунара, покушао сам утовара до другог КСП-опцију, али дозволи ми да уоулднт. Тако изгледа сада сам прилично забрљао компјутер. Само желим да поново инсталирали Уиндоус, има само један оперативни систем са све старе ствари избрисала, тако да се може као новим поново. Како да то урадим и разврставање из Дилема сам у? (ако је потребно да поново инсталирате оперативни систем Уиндоус ми потребна упутства, немам појма шта радим чет) хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти си инсталирате преко врха лоше инсталације.
| |||
| |||
| здраво. То никада није питао о мени 'формату' ми је потребно да црни екран на коме се пита о партионс итд постоји ФАТ-и НТСЦ. Такође, ИМ ли сам одабрао "чисту инсталацију, а не поправка. |
|
| |||
| |||
| То вам је дао листу партиција за инсталацију у. Морате да их обришете све, а затим направите нову да инсталирате. |
|
| |||
| |||
| Ја сам тако мислио превише, али не дозволи ми обрисати НТФС, јер он каже да су ствари на њему које су потребне за инсталацију, или нешто слично тхт. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Један мој ХД је нот аццессибле Након поновно инсталирање | самбро | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 10. Окт 2009 16:19 |
| Уиндоус КСП Хоме | редден137 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 12 април 2008 07:34 |
| Помоћ уиндоус хоме премумн | самуар003 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 3 фебруар 2008 11:37 |
| Делл Инспирон 9300 - поновну инсталацију Проблем | ртхиес1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 18 децембар 2007 14:11 |
| Уиндоус КСП Хоме СП2 | Уутз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 30 октобар 2007 13:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |