az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Windows XP Home yeniden yüklemesi.

Reply

Konu Araçları
Old 3 Eylül 2007, 08:45
Yeni Üye Grubu

Default Windows XP Home yeniden yüklemesi.

Tamam. Ben Dell Dizüstü bir karışıklık biraz içine var. Ben yaklaşık 2 yıl önce aldım o kadar kadar tıkanmış oldu ve virüs i silinmelidir için gereken karar basmış yıldır. Ben işletim sistemini yeniden yükleyerek, bilgisayarı sildi alır ve yeni bir başlangıç öğrendim. So i did this, i ürün kodu, 'yeni' yerine 'yükseltme' yüklemek seçilen girdi. Ben uzun bir süreç geçti. Ne zaman yapıldı, i, benim PC yeniden başlatılması ve siyah bir ekranda, benim Windows XP Home veya Windows XP Home seçimi verdi (vardı ikisi). Öylesine i adil girmek preslenmiş ve ben yeni masaüstü lazım. O çalıştı, ancak yerel disk c geçirdikten sonra, o hadnt görünüyordu. Her şey var ama ben artık 'ADRIAN' olarak önce benim bilgisayar adı idi i erişim gibi davrandı. PC yeniden başlatılmasını günü, ben diğer seçeneği XP yükleme çalıştım, ama bana izin cekti. Bu yüzden şimdi i var gibi görünen bir bilgisayar oldukça berbat. Sadece pencere yeniden yüklemek istiyorsanız, tüm eski malzeme ile sadece bir işletim sistemi varsa sildi, bu nedenle gibi yeni tekrar edilebilir. Bunu nasıl ve Dilema i am dışarı tür do?

(eğer Windows i yeniden yüklemeniz gerekir talimatlar gerekiyorsa, ne yaptığımı im hiçbir fikrim yok!) teşekkürler.
Old 3 Eylül 2007, 08:59
Yönetici Grubu

Bir yüklemek kötü üst üzerinde yükleme yaptı.

Kur geçmekte taze ve aynı zamanda hızlı biçimlendirme yerine tam biçim yapmak onarım değil yüklerim.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. Eylül 2007, 09:03
Yeni Üye Grubu

merhaba. Bana fazla 'biçiminde' bir siyah ekran bulunduğu yere vb partions hakkında orada FAT ve NTSC sorar beni alır sormadın. Ayrıca, im i 'temiz' ve yüklemek onarım değil seçilmiş emin olun.
Old 3 Eylül 2007, 09:09
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by xphelpme View Post
merhaba. Bana fazla 'biçiminde' bir siyah ekran bulunduğu yere vb partions hakkında orada FAT ve NTSC sorar beni alır sormadın. Ayrıca, im i 'temiz' ve yüklemek onarım değil seçilmiş emin olun.
Sizin bölüm için yüklemek için bir liste verdi. Tüm ve silmek için yüklemek için yeni bir oluşturmanız gerekir.
Old 3 Eylül 2007, 09:10
Yeni Üye Grubu

Ben de öyle düşündüm, ama bana bir NTFS çünkü diyor şeyler üzerinde bir yükleme veya THT gibi bir şey için gerekli silme izin vermedi.
Reply

Register

Bookmarks