![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam. Ben Dell Dizüstü bir karışıklık biraz içine var. Ben yaklaşık 2 yıl önce aldım o kadar kadar tıkanmış oldu ve virüs i silinmelidir için gereken karar basmış yıldır. Ben işletim sistemini yeniden yükleyerek, bilgisayarı sildi alır ve yeni bir başlangıç öğrendim. So i did this, i ürün kodu, 'yeni' yerine 'yükseltme' yüklemek seçilen girdi. Ben uzun bir süreç geçti. Ne zaman yapıldı, i, benim PC yeniden başlatılması ve siyah bir ekranda, benim Windows XP Home veya Windows XP Home seçimi verdi (vardı ikisi). Öylesine i adil girmek preslenmiş ve ben yeni masaüstü lazım. O çalıştı, ancak yerel disk c geçirdikten sonra, o hadnt görünüyordu. Her şey var ama ben artık 'ADRIAN' olarak önce benim bilgisayar adı idi i erişim gibi davrandı. PC yeniden başlatılmasını günü, ben diğer seçeneği XP yükleme çalıştım, ama bana izin cekti. Bu yüzden şimdi i var gibi görünen bir bilgisayar oldukça berbat. Sadece pencere yeniden yüklemek istiyorsanız, tüm eski malzeme ile sadece bir işletim sistemi varsa sildi, bu nedenle gibi yeni tekrar edilebilir. Bunu nasıl ve Dilema i am dışarı tür do? (eğer Windows i yeniden yüklemeniz gerekir talimatlar gerekiyorsa, ne yaptığımı im hiçbir fikrim yok!) teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yüklemek kötü üst üzerinde yükleme yaptı.
| |||
| |||
| merhaba. Bana fazla 'biçiminde' bir siyah ekran bulunduğu yere vb partions hakkında orada FAT ve NTSC sorar beni alır sormadın. Ayrıca, im i 'temiz' ve yüklemek onarım değil seçilmiş emin olun. |
|
| |||
| |||
| Sizin bölüm için yüklemek için bir liste verdi. Tüm ve silmek için yüklemek için yeni bir oluşturmanız gerekir. |
|
| |||
| |||
| Ben de öyle düşündüm, ama bana bir NTFS çünkü diyor şeyler üzerinde bir yükleme veya THT gibi bir şey için gerekli silme izin vermedi. |
![]() |
|
| Bookmarks |