![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Я потрапив в трохи Mess With My ноутбуки Dell. Я купила це близько 2 років тому і з роками він став настільки перевантажені, і вірус, що їздив я вирішив, що необхідно стерти. Я дізнався, що до перевстановлення операційної системи, комп'ютер отримує витер і ви починаєте нову. Так що я зробив це, я вступив в код продукту, обраний "нова установка", а не 'Upgrade'. Я пройшов через тривалий процес. Коли це було зроблено, я повторив старт мого ПК, а на чорному екрані, вона подала мені з того вибору Windows XP Home або Windows XP Home (два з них). Так що я просто натискання Enter, і мені на мій новий робочий стіл. Схоже, вона працювала, але після перегляду у місцевих C диска, hadnt. Все було там, але я не міг до нього доступ, як я вже не 'Adrian' як це було моє ім'я комп'ютера раніше. Після перезапуску комп'ютера, я спробував навантаження до іншого варіанту XP, але Wouldnt дозвольте мені. Так що, схоже тепер у мене є досить Messed Up комп'ютера. Я просто хочу, щоб перевстановити Windows, мають тільки одну операційну систему з усіма старі речі знищені, тому він може бути як новий. Як мені це зробити, і розібратися в Dilema я в? (якщо необхідно перевстановити Windows Мені потрібні інструкції, я не знаю, що їм робити!) Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ти установка поверх поганий установки.
| |||
| |||
| Привіт. Він ніколи не запитував мене про 'Формат' у мене йде на чорний екран, на якому він запитує про partions і т.п., то жир і NTSC. Крім того, я впевнений, їм вибрана "свіжим" Install ", а не ремонт. |
|
| |||
| |||
| Він дав вам список розділів установка. Ви повинні видалити їх все, а потім створити нову виконана установка. |
|
| |||
| |||
| Я теж так думала, але вона не дала мені видалити NTFS, тому що вона говорить речі є на нього, які необхідні для встановлення, або щось на зразок ТНТ. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій один жорсткий диск не доступний після переустановки | sambro | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 10 жовтня 2009 16:19 |
| Windows XP Home | redden137 | Операційні системи Windows | 3 | 12 квітня 2008 07:34 |
| Допомога Windows Home premumn | samwar003 | Операційні системи Windows | 3 | 3 лютого 2008 11:37 |
| Dell Inspiron 9300 - Перевстановлення проблеми | rthies1 | Операційні системи Windows | 2 | 18 грудня 2007 14:11 |
| Windows XP Home SP2 | Wutz | Операційні системи Windows | 10 | 30 жовтня 2007 13:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |