![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре Ive няколко Q's и първоначално е XP Home OEM на моята система, но имах нужда да преинсталирате, но на диска е повреден, така че пратеник на компютъра ми. Така IM ще инсталирате Windows XP Home SP2 (дребно) Проблемът е, че doesn't OEM означава, че той има определени драйвери инсталирани на вашия компютър. След Ive инсталирана версия на дребно означава това аз трябва да отида и да изтеглите всички драйвери за всички неща в моя компютър? аз съм имат интернет у дома, така мога аз имам списък с определени и водачите трябва като графики CD ROM DVDRW карти и т.н. Помощ IM не добър в тези неща! Thx PS: ще архивното CD (ако аз добивам то към работа) съдържат драйвери за това мога да използвам? и къде се намират те? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Xp автоматично ще актуализира си драйвери за CD / DVD RW и обича, ще можете да намерите на водачите, че имате нужда от достатъчно лесно Ако имате проблеми при намирането на всички драйвери само началото на конец посочва проблема си и аз ще се радвам да ви помогне
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| OEM означава на оригинално оборудване Производство. По същество това е по-малко документи (ако има такива) и са по-ограничени, тъй като на това, което ви е позволено да правя. На Cd ще съдържа всички шофьори трябва, с изключение на тези, които, когато сте инсталирали, че трябваше да вмъкнете продукти компактдиска. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, момчета, ще се опитам да преинсталирате 2nite по-късно. |
|
| |||
| |||
| Добре IM и работи ли XP Home SP2, но там няма звук аз се опитах да играя една игра и тя каза DirectSound Грешка: Няма Шофьор, как мога да коригирам този Ive няма достъп до интернет, но аз съм в състояние да изтеглите и сега отново от едно разл бр. Мисля, че е Realtek IM не съм сигурен .... Също така Не знам дали имам нужда от други шофьори, сложих най-новите драйвери за NVIDIA GeForce и ми се стори, позволете ми да се промени resoultion екрана и цвета така IM познае, че работи? Имам ли нужда от други шофьори, освен звук шофьори след употреба на дребно XP? Благодаря много оценявам! |
|
| |||
| |||
| Знаете ли какво направи на компютъра и дънната платка
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Packard Bell 1529 PC NEC КОМПЮТЪР МЕЖДУНАРОДНА Модел - GA-8TRC410M-НУ Chipset ATI r5400/rc400/rc410 Southbridge ATI sb400 LPCIO ITE it8712 Графичен интерфейс Вариант - PCI Express Линк Ширина X16 Макс X16 Дали тази помощ? |
|
| |||
| |||
| Ако приемем, това е вашето COMP, можете да изтеглите драйвери тук
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Благодаря, този брилянтен болен се опитам да го изтеглите през уикенда, лошо ти кажа дали работи или не .. Благодаря един милион! |
|
| |||
| |||
| Благодаря то работник! |