menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Windows XP Home SP2

Reply

Thread Nástroje
Old 25. října 2007, 05:19
Člen Skupina

Default Windows XP Home SP2

Ok ive Q je i několik měla původně XP home OEM na mém systému, ale potřeboval jsem přeinstalovat, ale disk byl poškozen tak, že pokazil můj počítač. Tak im existující instalaci systému Windows XP Home SP2 (retail) Problém je, že doesnt OEM znamená, že některé ovladače pro váš počítač. Jakmile ive instalovány prodejní verze znamená to, že musím jít a stáhnout všechny ovladače pro všechny věci, na mém PC? já dont mít internet doma, takže může mít i seznam některých řidičů i třeba jako CD-ROM DVD ± RW grafická karta atd.

Nápověda im není dobré se na tohle!

Thx

PS: bude zálohování CD (pokud jsem to do práce), obsahuje ovladače pro to mohu využít? a kde se nacházejí?
Old 25 října 2007, 05:36
Moderátor skupiny

Xp bude automaticky aktualizovat ovladače pro CD / DVD RW, a rád, budete moci najít ovladače, které si vyžadují snadné
Pokud máte problém najít žádné ovladače začněte vlákno s uvedením svého problému a já budu rád pomůže

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 25 října 2007, 06:07
Člen Skupina

OEM znamená Original Equipment Výroba. V podstatě to má méně dokumentaci (pokud existuje) a ty jsou omezeny na to, co jste mohli udělat.

Cd bude obsahovat všechny ovladače, které potřebujete, s výjimkou těch, které při instalaci, jste měli vložit produkty CD.
Old 25 října 2007, 07:07
Člen Skupina

Díky chlapi, pokusím a přeinstalovat později 2nite.
Old 26 října 2007, 02:15
Člen Skupina

Ok im a provoz dostal XP Home SP2 nainstalované, ne tam žádný zvuk jsem se snažil hrát hru a ono řekl DirectSound Error: No Driver, jak to lze opravit ive nemá přístup k internetu, ale jsem schopen se stáhnout a znovu od diff ks. Myslím, že jsem měl realtek im ne jistý .... Také I dont know if i nutné žádné další ovladače, dal jsem na nejnovější ovladače pro nvidia geforce a zdálo se mi dovolte změnit resoultion obrazovku a barvy tak im hádat, aby pracoval?

Musím ostatní řidiči vedle ovladače zvuku po použití maloobchodní XP?

Thanks much appreciated!
Old 26 října 2007, 04:01
Moderátor skupiny

Víte, aby z počítače a desky

Old 26 října 2007, 04:05
Člen Skupina

PACKARD BELL 1529 PC

NEC COMPUTER INTERNATIONAL

Model - GA-8TRC410M-NF
Čipová sada ATI r5400/rc400/rc410
Southbridge ATI sb400
LPCIO ITE it8712

Grafické rozhraní
Verze - PCI Express
Link Width X16 Max X16

Pomáhá to?
Old 26 října 2007, 04:25
Moderátor skupiny

Za předpokladu, že je to váš comp, můžete si stáhnout ovladače tady

Old 26 října 2007, 04:33
Člen Skupina

Díky, to je skvělý nemocný zkusit stáhnout na víkend, špatné říct, jestli to funguje, nebo ne ..

Thanks a million!
Old 29 října 2007, 03:25
Člen Skupina

Thanks to fungovalo!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak mohu Formátování Windows XP Home OEM? cheesepuff Operační systémy Windows 2 2.září 2009 09:03
Windows XP Home není plně nabita sarah Lou 2 Operační systémy Windows 16 12. října 2008 09:50
Windows XP Home redden137 Operační systémy Windows 3 12. duben 2008 07:34
Nápověda oken domů premumn samwar003 Operační systémy Windows 3 3. února 2008 11:37
Windows XP Home reinstalace. xphelpme Operační systémy Windows 4 3. Září 2007 09:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.