μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Windows XP Home SP2

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Οκτώβρη 2007, 05:19
Μέλος Ομάδα

Default Windows XP Home SP2

Ok ive i μερικά Q είναι αρχικά είχε Xp ΚΑΕ σπίτι στο σύστημά μου, αλλά είχα ανάγκη να εγκαταστήσετε ξανά, αλλά ο δίσκος ήταν κατεστραμμένη έτσι μπέρδεμα τον υπολογιστή μου. Έτσι im πρόκειται να εγκαταστήσετε τα Windows XP Home SP2 (λιανικής) το πρόβλημα είναι, doesnt ΚΑΕ σημαίνει ότι έχει ορισμένα προγράμματα οδήγησης για τον υπολογιστή σας. Μόλις εγκατασταθεί ive Λιανική εκδοχή σημαίνει αυτό έχω να πάω και να κατεβάσετε όλα τα προγράμματα οδήγησης για όλα τα πράγματα στον υπολογιστή μου;; i dont έχει το Διαδίκτυο στο σπίτι, ώστε να έχω μια λίστα των οδηγών ορισμένων i ανάγκη όπως η κάρτα γραφικών DVDRW Cd rom κλπ

Im Βοήθειας δεν είναι καλό σε αυτά τα πράγματα!

Thx

PS: Θα το backup cd (αν πάρω αυτό στην εργασία) περιέχει τους οδηγούς για να μπορώ να χρησιμοποιήσω;; και όπου έχουν την έδρα τους?
Old 25 Οκτώβρη 2007, 05:36
Συντονιστής Ομάδας

Xp θα ενημερώσει αυτόματα τους οδηγούς σας για CD / DVD RW και του αρέσει, θα μπορείτε να βρείτε τα προγράμματα οδήγησης που χρειάζεστε αρκετά εύκολο
Αν έχετε προβλήματα στην εξεύρεση κάθε οδηγούς ξεκινήσει μόνο ένα νήμα προσδιορίζοντας το πρόβλημά σας και θα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 25 Οκτώβρη 2007, 06:07
Μέλος Ομάδα

OEM σημαίνει Original Equipment Παρασκευή. Βασικά έχει λιγότερο έγγραφα (αν υπάρχουν) και θα είναι πιο περιορισμένες ως προς το τι επιτρέπεται να κάνουν.

Το CD θα περιέχει όλα τα προγράμματα οδήγησης που χρειάζεστε, εκτός από εκείνα τα οποία κατά την εγκατάσταση, θα έπρεπε να τοποθετήσετε το CD προϊόντων.
Old 25 Οκτώβρη 2007, 07:07
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ παιδιά, θα προσπαθήσω και να εγκαταστήσετε ξανά αργότερα 2nite.
Old 26 Οκτωβρίου 2007, 02:15
Μέλος Ομάδα

Im Ok σύσταση και τη λειτουργία πήρε XP Home SP2 εγκατεστημένο, αλλά δεν theres ήχο εγώ προσπάθησα να παίξουν ένα παιχνίδι και είπε DirectSound Λάθος: Δεν οδηγού, πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το Ive δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά εγώ είμαι σε θέση να κατεβάσετε τώρα και πάλι από την υπολογιστή diff. Νομίζω ότι είχα Realtek im μη βέβαιος .... Επίσης, dont μπορώ να γνωρίζω εάν χρειαστεί οποιαδήποτε άλλη οδηγούς, έβαλα για τα τελευταία προγράμματα οδήγησης NVIDIA GeForce για αυτό και μου φάνηκε να μου επιτρέψετε να αλλάξετε την resoultion έγχρωμη οθόνη και έτσι im υποθέσουν ότι λειτούργησε;

Χρειάζομαι άλλους οδηγούς, εκτός από τους οδηγούς ήχου μετά τη χρήση λιανικής XP;

Thanks much appreciated!
Old 26 Οκτωβρίου 2007, 04:01
Συντονιστής Ομάδας

Γνωρίζετε τη μάρκα του υπολογιστή και της μητρικής πλακέτας

Old 26 Οκτωβρίου 2007, 04:05
Μέλος Ομάδα

PACKARD BELL 1529 PC

NEC COMPUTER INTERNATIONAL

Μοντέλο - GA-8TRC410M-NF
Chipset ATI r5400/rc400/rc410
Southbridge ATI sb400
LPCIO ITE it8712

Graphics Interface
Έκδοση - PCI Express
Σύνδεσμος Πλάτος X16 Max X16

Does this help?
Old 26 Οκτωβρίου 2007, 04:25
Συντονιστής Ομάδας

Υποθέτοντας ότι αυτό είναι comp σας, μπορείτε να κατεβάσετε τους οδηγούς εδώ

Old 26 Οκτωβρίου 2007, 04:33
Μέλος Ομάδα

Thanks, thats λαμπρή άρρωστος προσπαθήσουμε και να το κατεβάσετε το Σαββατοκύριακο, άρρωστος σας πω αν λειτουργεί ή δεν ..

Χάρη ένα εκατομμύριο!
Old 29 Οκτωβρίου, 2007, 03:25
Μέλος Ομάδα

Χάρη αυτό έλυσα!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πως Αναδιαμόρφωση Windows XP Home OEM; cheesepuff Λειτουργικά συστήματα Windows 2 2 Σεπτεμβρίου, 2009 09:03
Windows XP Home δεν έμφορτου Sarah Lou 2 Λειτουργικά συστήματα Windows 16 12 Οκτ 2008 09:50
Windows XP Home redden137 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 12 Απρ 2008 07:34
Βοήθεια στο σπίτι τα παράθυρα premumn samwar003 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 3 Φεβ 2008 11:37
Windows XP Home επανεγκατάσταση. xphelpme Λειτουργικά συστήματα Windows 4 3ης Σεπτεμβρίου 2007 09:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.